Nepalilainen ravintola. Onko tulista ruokaa
Kommentit (5)
Nepalilaisissa on hyvin paljon mietoja vaihtoehtoja. Ja jos vertaan intialaisiin, niin mun mutu-tuntuma on, että nepalilainen saattaisi olla ehkä asteen miedommin maustettu (tulisuusmielessä siis) kuin intialaiset. Joista tosin myös saa niitä mietoja, ei-tulisia vaihtoehtoja.
Ja tosiaan tulisuusaste on yleensä menuissa mainittu.
Ainakaan kasvisannokset mitä itse olen syönyt ei olleet lainkaan tulisia.
Vierailija kirjoitti:
Ainakaan kasvisannokset mitä itse olen syönyt ei olleet lainkaan tulisia.
Nepalilaisissa ja intialaisissa on tavallista, että samaa "kastikepohjaa" käytetään eri proteiinien kanssa. Eli samaa kastiketta voi saada kana-, lammas, paneer (juusto) jne versiona.
Tilaapa butter chicken. Meikäläisen
kestosuosikki nepalilaisessa.
Annoksia löytyy laidasta laitaan, niissä on mielestäni aina maininta, jos on tulinen annos. Mutta löytyy maukkaita ei-tulisiakin