Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos kinkku ei ollutkaan tarpeeksi kypsä, miten toimitte?

Vierailija
22.12.2022 |

Otin kinkun liian aikaisin pois, eikä se ollutkaan sisältä tarpeeksi kypsän näköistä.
Millä tavalla kannattaisi kypsennys hoitaa jos on jo ottanut verkon ja rasvan pois? Vai onko koko kinkku nyt pilalla?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uudestaan uuniin ja kääntele sitä kinkkua ja jos otit rasvat talteen niin valele sillä rasvalla tasaisin väliajoin, että ei kuivu. Uunin pohjalle vettä vuokaan.

2/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisko sen kääriä folioon? Ei ainakaan pinta kuivuisi.

🇺🇦🇮🇱

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitatteko kinkun vastaavassa tilanteessa kinkkupussiin vai miten tämän mokan voisi korjata?

aiemmin oon ihan onnistunut kinkun paistossa mutta nyt hätiköin. ap

Vierailija
4/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikrossa pari tuntia täydellä teholla.

Vierailija
5/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja siis kinkku ihan ok reunoilta mutta keskeltä jäänyt ihan punaiseksi vaikka muka mittarikin oli.

Vierailija
6/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mitäs olit niin hätäinen.

Olisit tarkkailut paistolämpömittaria, ja pitänyt vielä sen toivotunkin kinkun sisälämpötila yli.

Oma mokasi, on oikein että kärsit siitä.

Ja miten nopeasti otit kinkun uunin jälkeen käsittelyyn?

Kinkku kypsyy vielä hiukan aikaa uunista otetutunakin.

Sen pitää antaa rauhouttua kunnolla, huoneenlämmössä.

Raa`n porsaanlihan syöminen on vaaralista, siitä tulee myrkytys.

Voihan kinkun leikellä paksuiksi paloiksi, ja paistaa ne viipaleet paistinpannulla kypsäksi.

Vähän erilainen kinkku, vaihteeksi

tänä vuonna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita joko pussiin tai sitten ritilän päälle ja ritilän alle uunipelti, jossa on vettä. Kummallakaan keinolla ei kuivu, mutta jos jaksaa, jälkimmäisessä tavassa voi välillä sivellä pellin vesi-rasvaseoksella kinkkua. Hyvä siitä tulee.

Vierailija
8/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi epäonnistua, jos tekee ohjeiden mukaan tai katsoo paistomittari. No itsekin kirjoitit, että hätiköit Tuskin enää jatkokypsyy hyvin.

Miten ihmiset nyt jo paistaa kinkkuja? Itse laitan aattoyöna klo 1 aikaan. Uunista pois aamulla. Muut jouluvalmistelut ja syömään lämmin kinkku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No mitäs olit niin hätäinen.

Olisit tarkkailut paistolämpömittaria, ja pitänyt vielä sen toivotunkin kinkun sisälämpötila yli.

Oma mokasi, on oikein että kärsit siitä.

Ja miten nopeasti otit kinkun uunin jälkeen käsittelyyn?

Kinkku kypsyy vielä hiukan aikaa uunista otetutunakin.

Sen pitää antaa rauhouttua kunnolla, huoneenlämmössä.

Raa`n porsaanlihan syöminen on vaaralista, siitä tulee myrkytys.

Voihan kinkun leikellä paksuiksi paloiksi, ja paistaa ne viipaleet paistinpannulla kypsäksi.

Vähän erilainen kinkku, vaihteeksi

tänä vuonna.

Jaahas, no sulla on näköjään kiva joulu tulossa.

Vierailija
10/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkku on maailman helpoin paistaa. Ohjeita on netti täynnä. Minä laitan kinkun uuniin huomenna aamulla 08.00 aikaan. Eka tunti 150 astetta uunissa. Sitten loppu aika 90 astetta eli 6.5 tuntia yhteensä se on uunissa. Varmasti on kypsä olen monta kinkkua paistanut. Otan aina 4.5 kilon kinkun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaffebulla kirjoitti:

Voisko sen kääriä folioon? Ei ainakaan pinta kuivuisi.

Ei se folio enää jäähtynyttä kinkkua kypsytä.

Ja raakaa sianlihaa ei saa syödä.

Sianlihan on aina oltava elintarviikkeeksi tarjottavana,

täyskypsää, kun sitä ruuaksi ostetaan.

Osta tilalle porsaan sisä-tai filettä.

Tai naudanpaisti.

Se ei tarvitse monen monituisen tunnin kypsymisaikaa uunissa.

Vierailija
12/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se suositeltu 75-77 asteinen kinkku on hirveää, vetistä ja sitkeää mönjää. Reilusti yli 80 on parasta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hakkaat sitä niin että alkaa läski tummua.

Ompa paskoja provoja tänään.

Vierailija
14/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän punertava sianliha voi olla ihan kypsää.  Sisälämpötila pitäisi olla 70 astetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koita laittaa 85-90 lämpöön useaksi tunniksi.

16/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaffebulla kirjoitti:

Voisko sen kääriä folioon? Ei ainakaan pinta kuivuisi.

Ei se folio enää jäähtynyttä kinkkua kypsytä.

Ja raakaa sianlihaa ei saa syödä.

Sianlihan on aina oltava elintarviikkeeksi tarjottavana,

täyskypsää, kun sitä ruuaksi ostetaan.

Osta tilalle porsaan sisä-tai filettä.

Tai naudanpaisti.

Se ei tarvitse monen monituisen tunnin kypsymisaikaa uunissa.

Tarkoitin, että kannattaisiko se kääriä folioon kun se on siellä uunissa. En tietenkään kuvitellut, että pelkkä folioon kääriminen jotenkin mystisesti kypsyttäisi kinkun. 😂

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
17/17 |
22.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hakkaat sitä niin että alkaa läski tummua.

Ompa paskoja provoja tänään.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi neljä kolme