Milloin graavaatte lohen?
Kommentit (16)
Torstaina, kaksi päivää ennen aattoa.
Kaksi päivää ennen on oikeaa vastaus.
Jommassa kummassa iltapäivälehdessä oli Hans Välimäen graavausohje. Suositteli graavausta 6 - 12 tuntia ennen tarjoilua. Ei myöskään suositellut laittamaan painoa graavatun lohen päälle. Me mennään Hansin ohjeita vastaan ja suoasammw lohen jo kaksi päivää ennen aattoa ja heitämme painon lohen päälle. Olemme hyväksi havainneet nämä kikat.
Vierailija kirjoitti:
Jommassa kummassa iltapäivälehdessä oli Hans Välimäen graavausohje. Suositteli graavausta 6 - 12 tuntia ennen tarjoilua. Ei myöskään suositellut laittamaan painoa graavatun lohen päälle. Me mennään Hansin ohjeita vastaan ja suoasammw lohen jo kaksi päivää ennen aattoa ja heitämme painon lohen päälle. Olemme hyväksi havainneet nämä kikat.
Siis suolaamme. Mitä ihmeen sotkua tuli kirjoitettua.
Mutta ei kai se lohi parane ainakaan jos odottelee ilman suolaa? Ja milloin ne tällä viikolla myynnissä olevat on oikeasti pyydetty?
Sen verran ohut filee että perjantai aamu riittää.
Joskus marraskuun puolivälissä samalla kun kylmäsavustin. Pakastimessa säilyy pitkään vakuumiin pakattuna
4 vrk ennen joulua eli tänään, niin tulee täydellinen maku.
Laitan siian graavautumaan perjantaina, kun syödään se lauantaina.
Huomenna