Makuaistin koronan myötä menettäneet, toimiiko edes joku tulinen ruoka? Tämä käy vähän tylsäksi.
Onko jotakin makuja, jotka erottuisi? Toisaalta jos tuntee sitten vaan poltetta, niin ei sekään varmaan ole kivaa.
Kommentit (5)
Menetin noin reiluksi viikoksi, söin vain paahtoleipää ja makaronia ketsupilla jotka nekin maistui oudoilta. Sitten makuaisti alkoi palailla ja nepalilainen ruoka hoiti loput :)
Vierailija kirjoitti:
Suurimmalla osalla suomalaisista ei ole koskaan ollut makuaistia ja siksi ne tunkee niitä punalaputettuja ruokia pakastimeen.
Etpä ole sinäkään kummoinen kokki, jos et osaa käyttää pakastinta ruoan ja raaka-aineiden säilytyksessä.
Limsan juontikin on erikoinen kokemus, kun ei oikeasti makua erota vissystä.
Mikään ruoka ei maistunut millekään 2 viikkoon. Ensimmäinen tunnistamani maku oli piparminttutee. Maut tulivat hyvin hitaasti takaisin.
Suurimmalla osalla suomalaisista ei ole koskaan ollut makuaistia ja siksi ne tunkee niitä punalaputettuja ruokia pakastimeen.