Hans Välimäen vuosikertaglögi
Kommentit (14)
Osaatteko keittää perunat Hansin mielen mukaa. Aivan turha ukko koko Välimäki. Kai tässä maassa on kuoritut potut osattu keittää jo ennen Hans-turha julkkis, muka super kokin syntymää.
Aivan järkyttävää kamaa. On tullut useammankin kerran mietittyä, että ei julkkarikokíksi ei taideta kauheasti vaatia ruunalaittotaitoja..
Tosi hyvää oli tämän vuoden glögi.
Vierailija kirjoitti:
Aivan järkyttävää kamaa. On tullut useammankin kerran mietittyä, että ei julkkarikokíksi ei taideta kauheasti vaatia ruunalaittotaitoja..
No voi vttu taas. Kahden Michelin-tähden kokki ei tosiaan osaa mitään, kyllä vauvapalstan suunsoittaja on paljon taitavampi.
Ei paljon marjamehua kummempaa tää glögi.
Vierailija kirjoitti:
Ei paljon marjamehua kummempaa tää glögi.
Minusta yuzu antoi tosi kivan säväyksen. Marjamehultahan se ei juuri lainkaan sen vuoksi maistu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei paljon marjamehua kummempaa tää glögi.
Minusta yuzu antoi tosi kivan säväyksen. Marjamehultahan se ei juuri lainkaan sen vuoksi maistu.
Pahaa on. Marlin glögi pesee mennen tullen. Mutta hyvää joulua Hans.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aivan järkyttävää kamaa. On tullut useammankin kerran mietittyä, että ei julkkarikokíksi ei taideta kauheasti vaatia ruunalaittotaitoja..
No voi vttu taas. Kahden Michelin-tähden kokki ei tosiaan osaa mitään, kyllä vauvapalstan suunsoittaja on paljon taitavampi.
OSaa todellakin tehdä ja on tämän maan ykköskokki.. Mutta itse kokkina sanon, kun kävin hänen Pasta Box raflassa sillon kun se oli vielä olemassa, niin odotin enemmän. Mietin siinä miksi tulisin uudelleen, kun oma vaimo tekee parempaa, vaikka ei ole kokki. Mulla myös fiilis ettei se käynyt siellä tarpeeksi usein itse maistelemassa niitä onko taso säilynyt. Ilmeisesti ei, koska lappu on luukulla. Uskon, että moni muukin ollu sitä mieltä, että miksi palaa uudelleen, kun kotona saa parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei paljon marjamehua kummempaa tää glögi.
Minusta yuzu antoi tosi kivan säväyksen. Marjamehultahan se ei juuri lainkaan sen vuoksi maistu.
Pahaa on. Marlin glögi pesee mennen tullen. Mutta hyvää joulua Hans.
Hyvää oli. Marli sen sijaan on ihan skeidaa. Hyvää joulua sinullekin ja harhoillesi. Huomenna juttelet täällä varmaan Mick Jaggerin kanssa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aivan järkyttävää kamaa. On tullut useammankin kerran mietittyä, että ei julkkarikokíksi ei taideta kauheasti vaatia ruunalaittotaitoja..
No voi vttu taas. Kahden Michelin-tähden kokki ei tosiaan osaa mitään, kyllä vauvapalstan suunsoittaja on paljon taitavampi.
OSaa todellakin tehdä ja on tämän maan ykköskokki.. Mutta itse kokkina sanon, kun kävin hänen Pasta Box raflassa sillon kun se oli vielä olemassa, niin odotin enemmän. Mietin siinä miksi tulisin uudelleen, kun oma vaimo tekee parempaa, vaikka ei ole kokki. Mulla myös fiilis ettei se käynyt siellä tarpeeksi usein itse maistelemassa niitä onko taso säilynyt. Ilmeisesti ei, koska lappu on luukulla. Uskon, että moni muukin ollu sitä mieltä, että miksi palaa uudelleen, kun kotona saa parempaa.
Ei tullut koskaan Pasta Boxissa käytyä, niin en osaa sanoa. Mutta ainakin Bardot on ihan mainio.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei paljon marjamehua kummempaa tää glögi.
Minusta yuzu antoi tosi kivan säväyksen. Marjamehultahan se ei juuri lainkaan sen vuoksi maistu.
Pahaa on. Marlin glögi pesee mennen tullen. Mutta hyvää joulua Hans.
Hyvää oli. Marli sen sijaan on ihan skeidaa. Hyvää joulua sinullekin ja harhoillesi. Huomenna juttelet täällä varmaan Mick Jaggerin kanssa?
Hyvä, että edes itse pidät. Sehän on tärkeintä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aivan järkyttävää kamaa. On tullut useammankin kerran mietittyä, että ei julkkarikokíksi ei taideta kauheasti vaatia ruunalaittotaitoja..
No voi vttu taas. Kahden Michelin-tähden kokki ei tosiaan osaa mitään, kyllä vauvapalstan suunsoittaja on paljon taitavampi.
OSaa todellakin tehdä ja on tämän maan ykköskokki.. Mutta itse kokkina sanon, kun kävin hänen Pasta Box raflassa sillon kun se oli vielä olemassa, niin odotin enemmän. Mietin siinä miksi tulisin uudelleen, kun oma vaimo tekee parempaa, vaikka ei ole kokki. Mulla myös fiilis ettei se käynyt siellä tarpeeksi usein itse maistelemassa niitä onko taso säilynyt. Ilmeisesti ei, koska lappu on luukulla. Uskon, että moni muukin ollu sitä mieltä, että miksi palaa uudelleen, kun kotona saa parempaa.
Ei tullut koskaan Pasta Boxissa käytyä, niin en osaa sanoa. Mutta ainakin Bardot on ihan mainio.
Jep, Bardot mainio
Laita tänne se resepti niin voidaan muutkin maistella