Lue keskustelun säännöt.
Käytättekö muut kananjauhelihaa ruuisssa? Minä laitan tuota miltein joka paikkaan punaisen lihan sijaan.
11.12.2022 |
Ihanan kevyttä eikä turvota.
Maku on hyvä. Juuri tein kaalilaatikon tuolla lihalla.
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käytän kyllä, mutta mielestäni punaisesta lihasta tehdyssä jauhelihassa on kiinteämpi koostumus.
Tuo kanajauheliha on sellaista vähän löysää mössöä, erityisesti raakana.
Vierailija kirjoitti:
En. Rakastan sianlihaa.
Minä sain muistutuksen tästä, kun erehdyin ostamaan naudanjauhelihaa, josta tein pihvejä.
Hyi hitto kun se nauta on pahaa.
Ei turvota? Sulla on isompiakin ongelmia
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En. En pidä kanasta juuri yhtään.
Mautonta ja kuivaa.
Kyllä sian, naudanliha ja kala vievät voiton.
Onko punalaputettua pakastimesta?