Miksi ranskalaiset mielletään epäterveellisiksi? Valmistusaineet peruna, rypsiöljy.
Päälle pieni ripaus suolaa.
Missä se epäterveellisyys on?
Kommentit (80)
jos teet omassa uunissa niin tuskin on epäterveellistä. jos syöt upporasvapaistettuna, taitaa olla jo rasvaa sellane määrä että on epäterveellistä.
Koska ne ei osaa edes yhtä ydinvoimalaa rakentaa.
Onko upporasvassa paistettu tärkkelys suolalla sun mielestä jotenkin terveellistä?
Vierailija kirjoitti:
jos teet omassa uunissa niin tuskin on epäterveellistä. jos syöt upporasvapaistettuna, taitaa olla jo rasvaa sellane määrä että on epäterveellistä.
MItä rasvaa nuo hamppariketjut käyttää paistamiseen?
Rypsiöljy on epäterveellistä, vaikka maatalouspoliittisista syistä muuta väitetään.
Väittäisin silti, että ne kotona tehdyt ranskalaiset on sentään terveellisempiä kuin pikaruokaravintoloista ostetut, sillä niissä on vaikka mitä lisäaineita eikä se öljykään ole vain öljyä. On siinäkin monen sortin lisäainetta, että voi käyttää mahdollisimman kauan. Jos ranskalaisissa ei ole muuta kuin perunaa, rypsiöljyä ja suolaa niin voin kyllä silloin tällöin syödä vaikka muuten meillä ei rypsiöljyä käytetäkään.
Vierailija kirjoitti:
Hiilareissa
Voi hyvä luoja. Näin käy, hyvät lapset, kun seuraa sokeasti Antti Heikkilän typeryyksiä.
Vierailija kirjoitti:
Koska ne ei osaa edes yhtä ydinvoimalaa rakentaa.
Hyvin sanottu sieltä perältä.
Oletkos nyt ihan tosissasi? Pelkkää nopeasti verensokeria nostavaa hiilaria, transrasvaa ja suolaa. Ei vitamiineja, hivenaineita, proteiinia jne. Ranskalaisten ravintoarvo on lähellä nollaa, ellei lasketa runsasta kalorimäärää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiilareissa
Voi hyvä luoja. Näin käy, hyvät lapset, kun seuraa sokeasti Antti Heikkilän typeryyksiä.
Ja tällaisen vastauksen antaa vain sellainen, jonka tiedot hiilareista johtaa vain heikkilöihin.
Vierailija kirjoitti:
Se rypsiöljy on se huono juttu.
Aivan, se ei sovellu ihmisen elimistölle.
Rypsiöljyä kuumentamisessa syntyy vaarallisia transrasvoja, joiden syönti pitäisi lopettaa kokonaan.
Vierailija kirjoitti:
Se rypsiöljy on se huono juttu.
Monet pikaruokapaikat käyttävät rypsiöljyä halvempia öljyjä. Se epäterveellisyys tulee varmaan siitä, kun hyvin kuumassa rasvassa paistettaessa syntyy karsinogeenejä.
Ainakin välillä pitäisi syödä ihan oikeita perunoita, vaikka keitettyjä tai uuniperunoita tai muussia. Varsinkin lapsien.
Tää on tää sama kun suomalainen juntti kysyy että miksi makkara on epäterveellistä
Vierailija kirjoitti:
Rypsiöljy on epäterveellistä, vaikka maatalouspoliittisista syistä muuta väitetään.
Rypsiöljy on terveellistä rasvaa, sitä ei vaan ikinä pitäisi kuumentaa.
Sekä peruna, rypsiöljy että suola ovat epäterveellisiä. Niiden yhdistelmä siis myös.
Vierailija kirjoitti:
Oletkos nyt ihan tosissasi? Pelkkää nopeasti verensokeria nostavaa hiilaria, transrasvaa ja suolaa. Ei vitamiineja, hivenaineita, proteiinia jne. Ranskalaisten ravintoarvo on lähellä nollaa, ellei lasketa runsasta kalorimäärää.
Transrasvaa? Et taida hirveästi ymmärtää aiheesta?
Hiilareissa