Millaisen kakun tekis joulupöytään?
Kommentit (14)
Älä ainakaan hyydekaakkua. Sen joku kuitenkin rääpii ennen aikojaan.
Glögijuustokakku tai sitruunainen juustokakku.
Mausteinen kuiva kaakku. Eli vaikka piparikuivakaakku. Onkos muuten sellasia tehty? tai no varmasti jos mausteet on samoja mitä piparitaikinassa käytetään. Voisikin tehdä tuliaisiksi kun menen valmiiseen pöytään. Toki teen lanttulooran.
Vanhanaikainen maustekakku on paras. Eikä ole kuiva.
Mieheni aikoo tehdä glögijuustokakun, se on hänen bravuurinsa ja kuuluu joulumme perinteisiin.
Meillä makea ei mene kaupaksi.
En todellakaan tee mitään kakkua poisheitettäväksi. Kerran heitin kakun homehtumisen jälkeen jääkaapista pois.
Vierailija kirjoitti:
Vanhanaikainen maustekakku on paras. Eikä ole kuiva.
Kuivakakun pitääkin olla vähän kostea. Minkäköhän takia niitä kutsutaan kuivakakuiksi? kun niissä ei ole kermavaahtoo tai hilloja?? Onko sellaset sitten märkiä kakkuja jos on kermavaahtoo ja kaikkee? Nii täytekakkuja.
Mitään kakkuja (varsinkaan kuivakakkuja!) jaksa syödä jouluna, kun on niin paljon muuta hyvää ruokaa ja jälkkäriksi riisipuuroa ja luumukiisseliä, pipareita, torttuja ja suklaata on röykkiöittäin. Meillä ei ole koskaan ollut eikä kukaan ole kaivannut.
Joku suklaakakku tuntuisi aika raskaalta
Kuka hullu mitään kakkua jaksaa, kun kinkku on kahdelle yli 10kg.