Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Laitatko sämpylätaikinaan mitään rasvaa?

Vierailija
10.12.2022 |

Ajattelin aina että sämpylätakinaan tulee öljyä, mutta tosi monissa ohjeissa ei tule mitään rasvaa.

Kummalla tulee mielestäsi parempia sämpylöitä, öljyllä vai ilman? Vaikuttaakohan säilyvyyteen? Haluan mielellään pitempään säilyviä.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan rypsiöljyä sämpylätaikinaan.

Vierailija
2/7 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lirautan joko rypsiöljyä tai valkosipulioliiviöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä sulatan taikinaan aina pari rkl voita mikrossa.

Vierailija
4/7 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyä tai sulatettua voita.

Vierailija
5/7 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan 100 g voita. Sämpylät kypsyy paremmin kun niissä on voita.

Vierailija
6/7 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rypsiöljyä. Kaikissa käyttämissäni resepteissä on mainittu öljy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
10.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi kahdeksan