Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka usein syöt mannapuuroa?

Vierailija
04.12.2022 |

Löytyykö kotoasi tällä hetkellä mannasuurimoita? Mitä teet niistä eniten?

Alkoi juuri tehdä mieli lapsuudesta tuttua suklismannaa. Mitä muuta mannasuurimoita voi tehdä kuin tavallista mannapuuroa, suklismannaa ja vispipuuroa?

Onko manna epäterveellistä vai miksei sitä suositella missään ravitsemusohjeissa koskaan?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mannasuurimot olivat 80-luvun juttu. Nykyään suositaan terveellisempiä vaihtoehtoja.

Vierailija
2/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ahvenanmaan pannukakkua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tänään juuri tyhjensin kuivakaapppia, piti heittää mannasuurimot pois kun päiväys oli mennyt. Itse en syö, joskus teen lapsille mutta ilmeisesti en kovin usein.

Vierailija
4/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puuro on hyvää.Söisin jos joku tekisi sen.

Vierailija
5/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En koskaan.

Vierailija
6/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi joskus 90-luvulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen mannapuuroa ehkä kuussa ja on kaapissa mannasuurimoita. Mannapuuro ja mansikkasoppa on 13v pojan aamupalaherkkua ja siksi tulee joskus tehtyä.

8/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pariin kymmeneen vuoteen. Lapsuudenkodissani tehtiin suklismannaa, puolukkavispipuuroa ja omenavispipuuroa.

Kerran äitini teki mannasuurimoista italialaista polentaa, jota söimme lisukkeena tomaattikastikkeen kanssa. Tykkäsin siitä tosi paljon, kuten kaikesta italialaisesta ruoasta. Polenta tehdä yleensä maissisuurimoista, mutta se onnistuu myös mannasuurimoista (vehnä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähiaikoina aika useinkin, kun Tokmannilla oli poistolaatikossa 0,20€/ltk tummia mannasuurimoita. Noita ei viitsi kauaa säilytellä, joten tulee syötyä. Nyt on hyvä muutenkin keitellä puuroja, kun joka päivä lämmitän puuhellaa.

Normaalisti meillä on noin kerran kuussa mannapuuroa, riisipuuroa parin kk välein. Joulun alla useammin riisipuuroakin, mut nyt sitten on tosiaan mannapuuroa. Täytyy vissiin joka toinen viikko tehdä suklaapuuroa ja joka toinen viikko peruspuuroa, niin ei tule kyllästymistä.

Vierailija
10/10 |
04.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melkein joka päivä, tosin useimmiten käytän mannasuurimoita ja kaurahiutaleita eli teen sekapuuron.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi kolme