Pitääkö kahvipöydässä olla tarjolla hienoa vai palasokeria?
Hienosteleva pariskunta tulossa kylään ekaa kertaa. Onko sokerilla jokin etiketti? Ite en käytä kuin maitoa kahvin seassa.
Kommentit (11)
Jos on sokerikko eli erillinen astia sokerille niin siinä on yleensä hienosokeria lusikalla otettavaksi. Sama kai tuo mitä sokeria tarjoat, mutta huomioi että se on kivassa kipossa. Sirkku ja pikkusokeripalat liukenevat paremmin kuin Pulmu sokeripalat.
Maito, kerma ja kauramaito pitää olla sellaisissa hienoissa kannuissa, ei purkkeja pöydälle. Palasokerille ottimet. Hienot servetit.
Ihan sama kunhan kipossa on ottimet/lusikka. Meillä yleensä hienoa koska emme käytä sokeria ja harvassa ne kävijät jotka käyttävät. Ei tule pidettyä kaapissa paloja.
Vierailija kirjoitti:
Jos on sokerikko eli erillinen astia sokerille niin siinä on yleensä hienosokeria lusikalla otettavaksi. Sama kai tuo mitä sokeria tarjoat, mutta huomioi että se on kivassa kipossa. Sirkku ja pikkusokeripalat liukenevat paremmin kuin Pulmu sokeripalat.
Pulmu liukenee, Sirkku on kivikovaa. Mulla aina hienoa sokeria.
Kerran kahvilan jonossa edelläni oli vanhempi mies joka otti palasokeria sormin. Hänen sormensa osuivat kaikkiin päällä oleviin paloihin kunnes hän sai yhden niistä otettua. Hyiii, en ainakaan kahvilassa ota koskaan palasokeria.
Vierailija kirjoitti:
Kerran kahvilan jonossa edelläni oli vanhempi mies joka otti palasokeria sormin. Hänen sormensa osuivat kaikkiin päällä oleviin paloihin kunnes hän sai yhden niistä otettua. Hyiii, en ainakaan kahvilassa ota koskaan palasokeria.
Enkä mä syö kaupoissa maistiaisin, ellei niissä ole ne tikut jo valmiiksi kiinni. Näin joskus kun eräs ihminen otti puhtaan tikun, otti maistiaisen ja laittoi sen saman tikun takas puhtaisiin, siinä vieressä oli kippo likasille. Tämä ennen koronaa.
Palasokeri ehdottomasti ja ottimet. Sirkku, täytyy olla hitaasti sulavaa.
Ei sillä ole väliä, kunhan on jotain sokeria. Ja miksi sinun tarvitsisi hienostella, jos joku toinen hienostelee. Mene omalla tyylilläsi. Voit vaikka kysyä heiltä kahvia keittäessäsi, haluavatko he sokeria ja jos haluavat, niin millaista.