Vesi, palmurasva, suola, emulgointiaine. Mitä näistä saa aikaiseksi? Kyllä, halpaa margariinia
Rasvaprosentti saattaa olla 60 mutta kyseessä silti elintarvikkeeksi kelpaamaton tuote.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Minä käytän aina voita tai oliiviöljyä. Margariiniin en ikinä koske. Hyi.
Ruokalaskuista pitää yrittää nipistää, jolloin moni kotitalous sortuu helposti näihin kauppojen halpistuotteisiin, Xtra, Rainbow, K-menu (terveyden kustannuksella)
Voin ainesosat: maito ja suola
Kylmäpuristettu oliiviöljy ainesosat: oliivit
Syötkö kuitenkin mielummin kemikaaleilla aikaansaatua halpaa margariinia?
Vierailija kirjoitti:
Voin ainesosat: maito ja suola
Kylmäpuristettu oliiviöljy ainesosat: oliivit
Syötkö kuitenkin mielummin kemikaaleilla aikaansaatua halpaa margariinia?
uups kirjoitusvirhe, pitää olla kerma eikä maito!
AP:n luettelolla saa aikaan vain ja ainoastaan tukkeutuneet suonet.
Te kuitenkin vedätte sitä palmuäljyä sitten ihan ilolla muissa elintarvikkeissa, niin että mitä eroa?
Suurin osa ihmisistä ostaa sitä mitä on kaupassa ja sitä palmuöljyä on vaikka missä nykyään. Totta kai tässä keskustelussa te kaikki syötte vain luomukasvatettua lihaa ja juotte maitonne suoraan maatiaislehmän utareesta, mutta todellisuudessa kaikki vaan ostaa ruokansa Prismasta, eikä edes lue tuoteselostetta.
Minä käytän aina voita tai oliiviöljyä. Margariiniin en ikinä koske. Hyi.