Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä ruokaa tekisit ruusukaalista?

Vierailija
18.11.2022 |

Uusia ideoita kaipailen, helppoon ja nopeaan arkiruokaan.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitettynä ja voisulan kera tarjottuna.

Vierailija
2/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistetaan pekonin kanssa, pikkasen oma tekemää sinappia joukkoon...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullia

Vierailija
4/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitettynä lihanruoan lisukkeena. 

Vierailija
5/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyrytettynö vaikka pihvin kaverina.

Vierailija
6/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mitään. Ne maistuu pahalle 🤮

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyörittelisin öljyssä ja mausteista ja sitten uuniin.

Vierailija
8/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pintalehdet pois ja pannulle, vähän rypsiöljyä. Välillä veden lisäys, ei liian kuumassa paisto. Lopuksi suolaa vähän päälle, kevytkermaviilikastike jossa vaikka ruohosipuli, suola ja sitruuna ja haukkaus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolita, paista voissa, lisää kermaa ja jyväsinappia, kiehauta. Tarjoa esimerkiksi pihvin lisukkeena.

Vierailija
10/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän ja laitan valmistamani pähkinöillä höystetyn ja yrteillä maustetun juustokastikkeen kanssa uuniin.

Lihansyöjä lisää sekaan paistettua pekonia pienittynä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein eilen ruusukaali-feta-kikhernepaistosta, oli älyttömän hyvää

https://kokitjapotit.fi/syksyinen-uuniruoka-uunifetaa-ruusukaalia-ja-ma…

Vierailija
12/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän suolalla maustetussa vedessä, pyöräytän hieman oivariinia ja syön sellaisenaan. Kanta ja päällimmäiset lehdet pois ennen keittämistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen todella usein tällaista:

Otetaan vaikka Lidlin pakasteruusukaaleja ja keitetään noin 15 min. Sitten Kattila pois levyltä, puolitetaan ruusukaalit, sekoitetaan joukkoon voita, suolaa, mustapippuria ja parmesan-juustoa.

Syödään lämpimänä.

Vierailija
14/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kukka- ja parsakaalin sekä porkkanan kaveriksi gratiiniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen todella usein tällaista:

Otetaan vaikka Lidlin pakasteruusukaaleja ja keitetään noin 15 min. Sitten Kattila pois levyltä, puolitetaan ruusukaalit, sekoitetaan joukkoon voita, suolaa, mustapippuria ja parmesan-juustoa.

Syödään lämpimänä.

15min pakasteruusukaalia keität!? Ne on esikypennettyjä, muutama minuutti riittää. En keitä tuoreitakaan kun 10min.

Vierailija
16/16 |
18.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuori, poista kannat, puolita isoimmat.

Paista pekonin ja valkosipulin kanssa niin että jäävät vielä vähän rapsakoiksi, lisää purkki creme fraichea (tai smetanaa) ja loppusilauksena saksanpähkinärouhetta.