Mitä ruokaa tekisit ruusukaalista?
Uusia ideoita kaipailen, helppoon ja nopeaan arkiruokaan.
Kommentit (16)
Paistetaan pekonin kanssa, pikkasen oma tekemää sinappia joukkoon...
Höyrytettynö vaikka pihvin kaverina.
Pyörittelisin öljyssä ja mausteista ja sitten uuniin.
Pintalehdet pois ja pannulle, vähän rypsiöljyä. Välillä veden lisäys, ei liian kuumassa paisto. Lopuksi suolaa vähän päälle, kevytkermaviilikastike jossa vaikka ruohosipuli, suola ja sitruuna ja haukkaus.
Puolita, paista voissa, lisää kermaa ja jyväsinappia, kiehauta. Tarjoa esimerkiksi pihvin lisukkeena.
Keitän ja laitan valmistamani pähkinöillä höystetyn ja yrteillä maustetun juustokastikkeen kanssa uuniin.
Lihansyöjä lisää sekaan paistettua pekonia pienittynä.
Tein eilen ruusukaali-feta-kikhernepaistosta, oli älyttömän hyvää
https://kokitjapotit.fi/syksyinen-uuniruoka-uunifetaa-ruusukaalia-ja-ma…
Keitän suolalla maustetussa vedessä, pyöräytän hieman oivariinia ja syön sellaisenaan. Kanta ja päällimmäiset lehdet pois ennen keittämistä.
Teen todella usein tällaista:
Otetaan vaikka Lidlin pakasteruusukaaleja ja keitetään noin 15 min. Sitten Kattila pois levyltä, puolitetaan ruusukaalit, sekoitetaan joukkoon voita, suolaa, mustapippuria ja parmesan-juustoa.
Syödään lämpimänä.
Kukka- ja parsakaalin sekä porkkanan kaveriksi gratiiniin.
Vierailija kirjoitti:
Teen todella usein tällaista:
Otetaan vaikka Lidlin pakasteruusukaaleja ja keitetään noin 15 min. Sitten Kattila pois levyltä, puolitetaan ruusukaalit, sekoitetaan joukkoon voita, suolaa, mustapippuria ja parmesan-juustoa.
Syödään lämpimänä.
15min pakasteruusukaalia keität!? Ne on esikypennettyjä, muutama minuutti riittää. En keitä tuoreitakaan kun 10min.
Kuori, poista kannat, puolita isoimmat.
Paista pekonin ja valkosipulin kanssa niin että jäävät vielä vähän rapsakoiksi, lisää purkki creme fraichea (tai smetanaa) ja loppusilauksena saksanpähkinärouhetta.
Keitettynä ja voisulan kera tarjottuna.