Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä avuksi munien laukeamiseen?

Vierailija
17.11.2022 |

Tapaan keittää kananmunia kattilassa kerralla useampia, ja sitten syön niitä tulevina päivinä lounaan osana. Viime aikoina on alkanut käydä niin, että joidenkin munien kuori menee särölle keittämisen aikana, ja valkuaista valuu ulos keitinveteen. Ongelma ei ole suuren suuri, mutta olisi mukavaa, jos munat säilyisivät kokonaan ehjinä. Kyse voi toki olla kyseisten kanojen tuottamasta kuoren paksuudesta.

Vinkkejä? Kiedonko munat johonkin sukkaan, etteivät munat kolhiinnu kattilan seinämiin keittämisen aikana?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme yhdeksän