Lue keskustelun säännöt.
Nyt saa kunnon Kebabbia Suomestakin
08.11.2022 |
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/609b0c8d-a29a-4dfd-bfa0-d9e…
Tänä syksynä Helsingin Ruoholahteen avattu DIF Döner on kerännyt parhaimmillaan 50 metrin jonon ravintolan ulkopuolelle, ja joutuipa ravintola sulkemaan muutama perjantai takaperin ovensa jo alkuillasta lihan loputtua kesken. Tiistaina lounasaikaan jonoa on kertynyt ovelle asti, mutta yksi pöytä on vielä vapaana seuruettamme varten.
Mistä oikein on kyse?
Olen matkustanut paljon Berliinissä ja syönyt döneriä. Suomessa kebab on aina ollut sitä samaa, eivätkä annokset ole pahemmin kehittyneet, joten ajattelin, että nyt on aika nostaa kebab myös Suomessa uudelle tasolle, Herlevi kertoo Pippuri.fi:lle.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suomessa kebab taso onkin ollut ihan surkea.