Ei oo emännätön elämä herkkua. Kuumensin nakkeja mikrossa ja
Kommentit (64)
Mitä sillä emännällä? Pitäskö sen lämmittää ne nakit siellä mikrossa sulle?
Tää on vähän niinkuin se Kaikkosen joulu-sininen lenkki.
Kuitenkin on myös mahdollisuus ostaa kaupasta "äitien tekemää ruokaa", jos naisellisen käden kosketus kiinnostaa.
Pakastemuusi on muuten parempaa kuin tuo jauhe. Lähes aidon makuista se pakaste.
Meillä on emäntä naisflunssassa ja minä olen joutunut nyrkin ja hellan väliin.
M37
Itse valmisti maksalaatikon amatööri julkkiskokki Vappu Pimiän reseptillä
Kait sitä nyt aikuinen mies osaa ruokaa tehdä .
Mikroruoka
Toinen ongelma mikron käyttämisessä on muoviastioista ruokaan siirtyvät aineet.Ruoka säilötään usein muoviastioissa ja monet mikroruuat myydään muoviastioissa. Sinullakin on varmasti kaapissasi monia muoviastioita, joissa voit ylijääneen ruuan säilyttää. Ongelma syntyy, kun mikrolämmityksen johdosta muovista vapautuu ruokaan terveydelle haitallisia aineksia, joilla voi olla karsinogeeninen vaikutus.Muista aina tarkistaa, että muoviastiat, joissa ruuan lämmität, ovat mikrokäyttöön soveltuvia. Paras metodi ruuan lämmittämiseen on asettaa se keraamiselle tai lasiselle lautaselle tai astiaan. Näin voit varmistua siitä, ettei ruokaan irtoa minkäänlaisia muovijäämiä.
Kolmas mikron käyttöön liittyvä ongelma ovat säteilyn mahdollisesti aiheuttamat muutokset ruuassa. Joidenkin mukaan mikron säteet vähentävät muun muassa B12-vitamiinin määrää ruuassa. B12 on elimistölle tärkeä aines, joka auttaa kehoa tuottamaan punasoluja ja tehostaa muiden solujen toimintaa. Mikrossa lämmittäminen myös tuhoaa joitain ruuan flavonoideja, joilla on tulehdusta hillitsevä ja syövän kehittymistä ehkäisevä vaikutus.
https://askelterveyteen.com/ruuan-mikrolammittamisen-haitat/
Minä pyrin aina lämmittämään ruuat uunissa ja vain hätätilassa käytän mikroa ja sen voisi hävittää kokonaan niin ei tulisi käytetyksi edes kiireessä.
Vierailija kirjoitti:
Kait sitä nyt aikuinen mies osaa ruokaa tehdä .
Varsinkin kun täällä aina jaksetaan muistuttaa, miten maailman parhaat kokit on miehiä.
Ei nykypäivän emännät tee yhtikästä mitään.
Siis olisit tarvinnut naisen siihen, että olisit saanut kattilassa lämmitettyjä nakkeja mikronakkien sijaan. Voi niitä paistaakin, mikrossa tulee huonoja. Muusin teko perunoista ei myöskään ole hankalaa. Eri asia tietty sitten se, jos on vain laiska.
Kuule Pena, osta paistinpannu ja paista ne nakkisi siinä. Ja jauhemuusin sijasta kuori ja keitä kolme Rosamunda- tai muuta jauhoista pottua kattilassa, survo survimella (maksaa alle kympin kaupassa), pistä sekaan voita tai margariinia ja lisää samalla sopivasti maitoa ja lopussa suolaa. Maistat lusikalla tuliko hyvä määrä.
Sitten eikun syömään vaan.
Vakuutan että tulee halvemmaksi kuin akan hommaaminen.
Vierailija kirjoitti:
Mitä sillä emännällä? Pitäskö sen lämmittää ne nakit siellä mikrossa sulle?
Nakit kannattaa mielummin paistaa uunissa, niin niihin tulee enemmän makua. Päälle Meiran perinteistä sinappia!
Kuulostaa ihan oman avomieheni herkkuaterialta. Ei mun ruoat kelpaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kait sitä nyt aikuinen mies osaa ruokaa tehdä .
Varsinkin kun täällä aina jaksetaan muistuttaa, miten maailman parhaat kokit on miehiä.
Harva kokiksi syntyy, ainakin Suomessa nämä mieskokit on käyneet Perhon ja vaikka mitä muuta,, ulkomailla saaneet oppia jne. On tietty joitain lahjakkaita itseoppineitakin.
Kokiksi kehitytään vuosien saatossa, kokemusten, erehdysten ja onnistumisien kautta. Jotkut mestareiksi kun taas toiset välttäviksi. Mutta eiköhän jokainen opi keskinkertaista kotiruokaa tekemään, terveellisyys edellä.
Helpointa on vaikka heitellä uunipellille broilerinkoipien kera peruna- ja juureslohkoja tai jauhelihan sekaan munaa ja mausteita ja pudottaa klöntteinä pannulle paistumaan. Potut kattilaan kiehumaan. Ei ole vaikeeta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kait sitä nyt aikuinen mies osaa ruokaa tehdä .
Varsinkin kun täällä aina jaksetaan muistuttaa, miten maailman parhaat kokit on miehiä.
Se on se perinteinen Gaussin käyrä miesten osalta: osa on huipulla ja osa on pohjalla. Naiset sijoittuu enemmän sinne keskivälille ruuanlaitossakin.
Vierailija kirjoitti:
Kait sitä nyt aikuinen mies osaa ruokaa tehdä .
Ei tarvinnut edes tehdä kun mikroruoat oli kyseessä.
No ehkä se vaatiikin enemmän sitä älykkyyttä, se ruuan teko. Osasin naisena ihan kuoria pussillisen perunoita ja laittaa kiehumaan ja tein perheen miehille oikeaa muussia, oikealla voilla. Maistui ihan muussille, eikä melkein oikealle muussille.
Vierailija kirjoitti:
Kuulostaa ihan oman avomieheni herkkuaterialta. Ei mun ruoat kelpaa.
Ei varmasti, jos yrität käännyttää miestä vegaaniksi ainaisilla keveillä salaattiaterioille.
Mitä, no nakithan on herkkua. Ja pussimuusikin menee, ei tämä emäntä ainakaan viitsi jotain muusia itse tehdä, se ei niin herkkua ole.
Saattaapa olla että herra saa potutkin kuorineen eteensä.
Vanha kunnon nakit ja muusi. Varo ettei brankkarit tuu kylään.