Käyttääkö kukaan täällä maapähkinäöljyä paistamiseen?
Kokemuksia? Käsittäkseeni se kestää todella kuumaksi kuumennusta eikä siinä pitäisi olla juuri minkäänlaista makua. En tykkää rypsiöljystä maun vuoksi ja siksi ostin nyt pähkinäöljyä.
Kommentit (7)
Mä tykkään laitta kastikkeeseen maapähkinävoita. On hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Käytän macadamiapähkinäöljyä tai voita. Tuo öljy ei maistu oikeestaan miltään
Joo, juuri sen takia siihen päädyin. Minusta rypsiöljyssä on jotenkin semmoinen kitkerä maku. Se ei ole kovin hyvää. Paistamiseen tarkoitettu oliiviöljykin on parempaa. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytän macadamiapähkinäöljyä tai voita. Tuo öljy ei maistu oikeestaan miltään
Joo, juuri sen takia siihen päädyin. Minusta rypsiöljyssä on jotenkin semmoinen kitkerä maku. Se ei ole kovin hyvää. Paistamiseen tarkoitettu oliiviöljykin on parempaa. Ap
Joo on kyllä paljon parempiakin vaihtoehtoja kuin perus rypsiöljy
Avokadoöljyssä on korkea savuamispiste, 250 tai 270 celsiusta lähteestä riippuen, ja mieto maku.
Vierailija kirjoitti:
Avokadoöljyssä on korkea savuamispiste, 250 tai 270 celsiusta lähteestä riippuen, ja mieto maku.
Sitäkin voisi seuraavaksi ostaa. Ap
Minä käytän välillä. Ainakin siinä öljyssä mitä omasta kaapista löytyy on todella tunnistettava haju, maku sitten miedompi. En ehkä ihan joka ruokaan laittaisi.
Käytän macadamiapähkinäöljyä tai voita. Tuo öljy ei maistu oikeestaan miltään