Pakastin 150 kananmunaa!!!!!!
sain ruoka-avusta 165 kpl kananmunia, hyviä tulee kun pakastaa. sitten mikroon ja ateria on heti valmis siinä, maistuu ihan tuoreelta, kuorineen pakastin
Kommentit (23)
kiiitos copypastetuspaskasta, mutta käytännössä munat ei leviä pakkaseen vaikka ne pakastaa kuorineen, kuoret halkeaa siinä pakastuessa ja sitä ennen sisältö on jo tiivistynyt kiiinteäksi. kokemuksella kerron. turhaa nikkarointia hajottaa munia ja sitten jostain pakastuneestä mönjästä yrittää sulatella ruokaa.
1 kpl muna kuorineen mikroon, tulee mukava lusioitava paistunut annos
Laitathan suoraan pakastimesta mikroon, ettei salmonella kerkiä levitä? Noin 10 minuuttia mikrossa riittää tappamaan pöpöt.
Vierailija kirjoitti:
Miten sait ne kotiin?
ei se ole kuin 11 x 15 kpleen paketti, mahtui reppuun, 165 kpl, 2 annoin veljelle
Vierailija kirjoitti:
yöööökkk
https://www.radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/a-100071
"Kananmunan sisältö ei laajene jäätyessään, joten kuori säilyy ehjänä. Lastikka muistuttaa kuitenkin kananmunissa olevan 30 vuorokauden käyttöaika, joten pakastamiselle ei ole tarvetta."
Vierailija kirjoitti:
Laitathan suoraan pakastimesta mikroon, ettei salmonella kerkiä levitä? Noin 10 minuuttia mikrossa riittää tappamaan pöpöt.
ei pakkasessa synny pöpöjä
Vierailija kirjoitti:
Hassu aloitus.
Se on tää palstan Andy joka kehuskelee kuinka saa kymmeniä kiloja ruokaa leipäjonoista pari kertaa viikossa, ja pistää roskiin suuren osan.
Niin, ja vastailee itselleen. Huomaat nimimerkeistä.
Vierailija kirjoitti:
Hassu aloitus.
Laimeasti sanottu ;)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
yöööökkk
https://www.radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/a-100071
"Kananmunan sisältö ei laajene jäätyessään, joten kuori säilyy ehjänä. Lastikka muistuttaa kuitenkin kananmunissa olevan 30 vuorokauden käyttöaika, joten pakastamiselle ei ole tarvetta."
30 vuorokauden? Vitsihän toi on :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
yöööökkk
https://www.radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/a-100071
"Kananmunan sisältö ei laajene jäätyessään, joten kuori säilyy ehjänä. Lastikka muistuttaa kuitenkin kananmunissa olevan 30 vuorokauden käyttöaika, joten pakastamiselle ei ole tarvetta."
kyllä ne vaan halkeaa ne kuoret mutta siinä pakastuessa samalla, ei leviä minnekään
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hassu aloitus.
Se on tää palstan Andy joka kehuskelee kuinka saa kymmeniä kiloja ruokaa leipäjonoista pari kertaa viikossa, ja pistää roskiin suuren osan.
Niin, ja vastailee itselleen. Huomaat nimimerkeistä.
Ja ne varmaan antaiskin yhdelle kaikki munat siellä ruoka-avussa... ihan varmana piisaa semmoisia määriä kuin tuo kirjoittelee tänne. Uskokaa jos ei järki päätä pakota.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hassu aloitus.
Se on tää palstan Andy joka kehuskelee kuinka saa kymmeniä kiloja ruokaa leipäjonoista pari kertaa viikossa, ja pistää roskiin suuren osan.
Niin, ja vastailee itselleen. Huomaat nimimerkeistä.
Ja sinä olet se palstan urpo, joka "tuntee" kaikki muut viestittäjät nimimerkkien, lauserakenteiden ja muiden sellaisten perusteella :D:D:D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hassu aloitus.
Se on tää palstan Andy joka kehuskelee kuinka saa kymmeniä kiloja ruokaa leipäjonoista pari kertaa viikossa, ja pistää roskiin suuren osan.
Niin, ja vastailee itselleen. Huomaat nimimerkeistä.Ja ne varmaan antaiskin yhdelle kaikki munat siellä ruoka-avussa... ihan varmana piisaa semmoisia määriä kuin tuo kirjoittelee tänne. Uskokaa jos ei järki päätä pakota.
joskus saa niin paljon ylimääräistä jotka on vanhenemassa, tästä kuormasta sai ottaa niin paljon kuin halusi, joku otti 6 pakettia joku 2 mä otin 11 kpl, toki viikon vanhoja!
Danny The Booogie master kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitathan suoraan pakastimesta mikroon, ettei salmonella kerkiä levitä? Noin 10 minuuttia mikrossa riittää tappamaan pöpöt.
ei pakkasessa synny pöpöjä
Mitä sä selität?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hassu aloitus.
Se on tää palstan Andy joka kehuskelee kuinka saa kymmeniä kiloja ruokaa leipäjonoista pari kertaa viikossa, ja pistää roskiin suuren osan.
Niin, ja vastailee itselleen. Huomaat nimimerkeistä.
Tony Halme söi nuorena 60 kananmunaa päivässä, joten 165 kananmunaa menee parissa viikossa
60 kpl x 14 päivää tekee 840 kananmunaa
150 kananmunaa kestää Tonylla 2,5 päivää!
Kananmunat pakastetaan raakoina ja rikottuina. Kuorineen kananmunaa ei kannata pakastaa, sillä kuori mitä luultavimmin rikkoutuu pakastimessa ja voi aiheuttaa sotkuista jälkeä.
Suositeltavaa on myös erotella keltuaiset ja valkuaiset ennen pakastamista, sillä valkuaiset säilyvät keltuaisia paremmin ja pidempään pakastettuina. Pakastaminen voi vaikuttaa hieman kananmunan käyttöominaisuuksiin mutta esimerkiksi leivonnaisissa sulatetun munan pitäisi toimia normaaliin tapaan. Sulatetut valkuaiset voi myös vaahdottaa tuoreiden lailla.