Mitä laittaisit lisukkeeksi jos tarjoat ankankoipi confit pääruoaksi?
Kommentit (31)
Kanan ja ankan kanssa riisiä. Perunat sitten karjalanpaistin kanssa. Makaroni käy jauhelihan kanssa.
Tottakai aina confit kanssa ankanrasvassa paistettuja perunoita ja vihreitä papuja.
Suosittelen naapurin rouvan kissanraadon lisukkeeksi tai hevosen pierun.
Täällä on liian wt porukkaa joka ei ymmärrä mitä otsikko edes tarkoittaa
Vierailija kirjoitti:
Täällä on liian wt porukkaa joka ei ymmärrä mitä otsikko edes tarkoittaa
Ok, Gordon.
Pottumuussia Hestonin ohjeella, (pikkukökkö) + paahdettuja ruusukaaleja + tumma kastike (punaviini tms)
Då rätten i sig är fet, skulle jag välja ett tilltugg som inte suger i sig så mycket av fettet från tallriken. Potatismoset skulle jag skippa, då den drar i sig fett om inte den redan själv simmar i smör.
För att jämna ut smakerna skulle jag antagligen servera risottoris som en boll på något som separerar den från fatet. Som grönsak skulle en grillad tomat med lite timjan sitta väl, efterföljd av grillade vitlöksklyftor.
Rätt enkelt men inte så fett och enformigt i smak. Vill man smaksätta riset, kunde en eller två droppar ljus söt soja sitta väl, medan någon annan kanske skulle välja risvinäger i en ringa mängd.
Vaikkapa mustaviinimarjahilloa ja röstejä. Teetkö confitin itse vai onko purkista ?
Palstalla on näitä Sanna-faneja, joille hienointa on ryypätä seiskajulkkisten kanssa. Ei siinä paljon ankasta ymmärretä.
Vierailija kirjoitti:
Tottakai aina confit kanssa ankanrasvassa paistettuja perunoita ja vihreitä papuja.
Näin minäkin ehdalta ranskalaiselta olen kuullut, pottuja rasvassa, ilmeisesti klassikko joten ei tarvitse päätään lisukkeilla vaivata. Ehkä sekaan voi laittaa muitakin juureksia jos tuntuu siltä että perunat on liian simppelit. Mutta mitä ikinä teetkin, älä työnnä sitä rasvaa roskiin hyödyntämättä.
Vierailija kirjoitti:
Tottakai aina confit kanssa ankanrasvassa paistettuja perunoita ja vihreitä papuja.
Tämä! Ihan taivaallista.
Vierailija kirjoitti:
Vaikkapa mustaviinimarjahilloa ja röstejä. Teetkö confitin itse vai onko purkista ?
Kunon confit on tosi vaikea tehdä itse kun meillä ei saa mistäön ankanrasvaa keittämiseen. 4 koipea ja rasvaa pitää olla 3l kattilallisen verran!
Itse olen kyllä tehnyt possuconfittia, se on helpompi toteuttaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaikkapa mustaviinimarjahilloa ja röstejä. Teetkö confitin itse vai onko purkista ?
Kunon confit on tosi vaikea tehdä itse kun meillä ei saa mistäön ankanrasvaa keittämiseen. 4 koipea ja rasvaa pitää olla 3l kattilallisen verran!
Itse olen kyllä tehnyt possuconfittia, se on helpompi toteuttaa
Kyllä sen voi tehdä öljyssäkin. Kolme purkillista ankanrasvaa riittää kyllä aika hyvin, ei se ole kolmea litraa. Riippuu astian muodostakin.
Maksamakkarahyydykettä