Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä laittaisit lisukkeeksi jos tarjoat ankankoipi confit pääruoaksi?

Vierailija
09.09.2022 |

Ideat hukassa.

Kommentit (31)

Vierailija
1/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksamakkarahyydykettä

Vierailija
2/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanan ja ankan kanssa riisiä. Perunat sitten karjalanpaistin kanssa. Makaroni käy jauhelihan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai aina confit kanssa ankanrasvassa paistettuja perunoita ja vihreitä papuja.

Vierailija
4/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronia ja ketsuppia

Vierailija
5/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Märkää tiskirättiä

Vierailija
6/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen naapurin rouvan kissanraadon lisukkeeksi tai hevosen pierun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hakisin mäkkäriltä ranskalaisia

Vierailija
8/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sillipimppaa 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä on liian wt porukkaa joka ei ymmärrä mitä otsikko edes tarkoittaa

Vierailija
10/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyhtökauraa ja ituja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täällä on liian wt porukkaa joka ei ymmärrä mitä otsikko edes tarkoittaa

Ok, Gordon.

Vierailija
12/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pottumuussia Hestonin ohjeella, (pikkukökkö) + paahdettuja ruusukaaleja + tumma kastike (punaviini tms)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernetuuvinkia

Vierailija
14/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Då rätten i sig är fet, skulle jag välja ett tilltugg som inte suger i sig så mycket av fettet från tallriken. Potatismoset skulle jag skippa, då den drar i sig fett om inte den redan själv simmar i smör.

För att jämna ut smakerna skulle jag antagligen servera risottoris som en boll på något som separerar den från fatet. Som grönsak skulle en grillad tomat med lite timjan sitta väl, efterföljd av grillade vitlöksklyftor.

Rätt enkelt men inte så fett och enformigt i smak. Vill man smaksätta riset, kunde en eller två droppar ljus söt soja sitta väl, medan någon annan kanske skulle välja risvinäger i en ringa mängd.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/31 |
09.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikkapa mustaviinimarjahilloa ja röstejä. Teetkö confitin itse vai onko purkista ?

Vierailija
16/31 |
10.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Palstalla on näitä Sanna-faneja, joille hienointa on ryypätä seiskajulkkisten kanssa. Ei siinä paljon ankasta ymmärretä.

Vierailija
17/31 |
10.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tottakai aina confit kanssa ankanrasvassa paistettuja perunoita ja vihreitä papuja.

Näin minäkin ehdalta ranskalaiselta olen kuullut, pottuja rasvassa, ilmeisesti klassikko joten ei tarvitse päätään lisukkeilla vaivata. Ehkä sekaan voi laittaa muitakin juureksia jos tuntuu siltä että perunat on liian simppelit. Mutta mitä ikinä teetkin, älä työnnä sitä rasvaa roskiin hyödyntämättä.

Vierailija
18/31 |
10.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tottakai aina confit kanssa ankanrasvassa paistettuja perunoita ja vihreitä papuja.

Tämä! Ihan taivaallista.

Vierailija
19/31 |
10.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaikkapa mustaviinimarjahilloa ja röstejä. Teetkö confitin itse vai onko purkista ?

Kunon confit on tosi vaikea tehdä itse kun meillä ei saa mistäön ankanrasvaa keittämiseen. 4 koipea ja rasvaa pitää olla 3l kattilallisen verran!

Itse olen kyllä tehnyt possuconfittia, se on helpompi toteuttaa

Vierailija
20/31 |
10.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vaikkapa mustaviinimarjahilloa ja röstejä. Teetkö confitin itse vai onko purkista ?

Kunon confit on tosi vaikea tehdä itse kun meillä ei saa mistäön ankanrasvaa keittämiseen. 4 koipea ja rasvaa pitää olla 3l kattilallisen verran!

Itse olen kyllä tehnyt possuconfittia, se on helpompi toteuttaa

Kyllä sen voi tehdä öljyssäkin. Kolme purkillista ankanrasvaa riittää kyllä aika hyvin, ei se ole kolmea litraa. Riippuu astian muodostakin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan seitsemän