Miksi lounaspaikkojen lounaisiin tungetaan niin älyttömästi suolaa? Kuulin jostain, että silloin ruokaa otetaan vähemmän
Tyhmää amyways.
Nytkin menin hemmotellakseni itseäni erääseen lounaspaikkaan, jossa avokadopastaa ja kalaa katkarapukastikkeessa ja kukkakaalisosekeittoa.
Mitä vielä, keitosta alkaen kaikki myrkkysuolaisia.
Eikä maksa lounaan arvoa ottaa vain iso läjä salaattia ja "vähän suolapalaa" (= varsinainen lounas)
Eikä ollu mikään ABC.
Kommentit (11)
Siellä on rakastunut kokki tai liian monta sähläriä köökissä = kaikki laittaneet suolaa
Miten niin otetaan vähemmän? Eihän sitä suolan määrää vielä ruokaa otettaessa tiedä
Vierailija kirjoitti:
Miten niin otetaan vähemmän? Eihän sitä suolan määrää vielä ruokaa otettaessa tiedä
Ei käydä hakemassa lisää
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten niin otetaan vähemmän? Eihän sitä suolan määrää vielä ruokaa otettaessa tiedä
Ei käydä hakemassa lisää
Ap
No eipä mistään lounaslinjastosta santsasta kyllä muutenkaan
Tiedän että ammattikeittiöissä missä menuja suunnitellaan, lisätään ruokaan suolaa juuri sopivasti sen verran, että maku pysyy hyvänä mutta syömisestä syntyy jano. Se saa asiakkaat ostamaan ja tilaamaan juomista lisää.
Tämä on esim eräässä lasten sisäleikkipaikka ketjussa käytetty juttu. Myös Ikea käyttää tätä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten niin otetaan vähemmän? Eihän sitä suolan määrää vielä ruokaa otettaessa tiedä
Ei käydä hakemassa lisää
Ap
No eipä mistään lounaslinjastosta santsasta kyllä muutenkaan
Miksi ei? Viimeksi hain ruokaa kolmeen kertaan.
Vierailija kirjoitti:
Tiedän että ammattikeittiöissä missä menuja suunnitellaan, lisätään ruokaan suolaa juuri sopivasti sen verran, että maku pysyy hyvänä mutta syömisestä syntyy jano. Se saa asiakkaat ostamaan ja tilaamaan juomista lisää.
Tämä on esim eräässä lasten sisäleikkipaikka ketjussa käytetty juttu. Myös Ikea käyttää tätä.
No just. Elimistö ja sydän kiittää.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Tiedän että ammattikeittiöissä missä menuja suunnitellaan, lisätään ruokaan suolaa juuri sopivasti sen verran, että maku pysyy hyvänä mutta syömisestä syntyy jano. Se saa asiakkaat ostamaan ja tilaamaan juomista lisää.
Tämä on esim eräässä lasten sisäleikkipaikka ketjussa käytetty juttu. Myös Ikea käyttää tätä.
Ikeassahan saa juoda niin paljon kuin huvittaa?
Jano tulee viiveellä ja lisää juotavaa ostetaan sieltä kassojen jälkeen pisteeltä.
Kun eräässä lounaspaikassa ehdotin suolan vähentämistä, kertoi tarjoilija vakikävijöiden valittavan heti, ellei ruoka ole tulensuolaista. Ymmärsin näkökohdan ja vältän kyseistä paikkaa.
Ja jotkut laittaa vaan lisää suolaa jos vähä hellettä ja hikoilevat hetken.