Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Marinoitujen kanansuikaleiden kypsennys

Vierailija
27.08.2022 |

Onko minun hella ihan paska vai mistä johtuu?! Kun pistän kuumalle pannulle marinoidut kanansuikaleet, niin meillä menee varmaan 40 minuuttia ennenkuin kaikki marinadi on imeytynyt kanaan ja kana on kypsää.

Kommentit (49)

Vierailija
1/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa oikein vastata koska pesen marinadit pois, koska ei tiedä mitä lisäaineita ne sisältävät.

Pitääkö marinadin imeytyä niihin suikaleisiin? 

Vierailija
2/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osta mitään valmismarinoituja suikaleita. Hyi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En osaa oikein vastata koska pesen marinadit pois, koska ei tiedä mitä lisäaineita ne sisältävät.

Pitääkö marinadin imeytyä niihin suikaleisiin? 

Silti ostat? En osta valmismarinoituja, maustan itse.

Vierailija
4/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

🤢

Vierailija
5/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

40 minuuttia? Miten on edes mahdollista. :o Mulla olisi jo pannu tuon ajan jälkeen kuin krematoriossa käynyt.

Vierailija
6/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En osaa oikein vastata koska pesen marinadit pois, koska ei tiedä mitä lisäaineita ne sisältävät.

Pitääkö marinadin imeytyä niihin suikaleisiin? 

Miksi IHMEESSÄ ostat marinoituja, jos menettelet näin? Kaupat ovat naturellisuikaleita pullollaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En osaa oikein vastata koska pesen marinadit pois, koska ei tiedä mitä lisäaineita ne sisältävät.

Pitääkö marinadin imeytyä niihin suikaleisiin? 

Miksi IHMEESSÄ ostat marinoituja, jos menettelet näin? Kaupat ovat naturellisuikaleita pullollaan.

Marinadin maku jää kanaan mutta marinadineste ei paistaessa pala kiinni pannuun.

- sivusta

Vierailija
8/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En osaa oikein vastata koska pesen marinadit pois, koska ei tiedä mitä lisäaineita ne sisältävät.

Pitääkö marinadin imeytyä niihin suikaleisiin? 

Miksi IHMEESSÄ ostat marinoituja, jos menettelet näin? Kaupat ovat naturellisuikaleita pullollaan.

Marinadin maku jää kanaan mutta marinadineste ei paistaessa pala kiinni pannuun.

- sivusta

Typerintä, mitä olen koskaan kuullut. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei marinadin tarvitse suikaleisiin imeytyä. Sehän on ikään kuin kastike. Kanasuikaleet ovat valmiita, kun liha on kypsää. Yleensä tähän menee noin 10 min. 

Vierailija
10/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huono Suomi-pop soimaan, parit viivat, ja loppu marinoituu omalla painollaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei marinadin tarvitse suikaleisiin imeytyä. Sehän on ikään kuin kastike. Kanasuikaleet ovat valmiita, kun liha on kypsää. Yleensä tähän menee noin 10 min. 

Kyllä kauemmin kestää vaikka olisi minkälainen pannu ja hella hyvänsä. Toivottavasti sulla ei ole lapsia ? kun et saa kanaa kypsäksi, olet raakaa kanaa niille syöttänyt 🤢

Vierailija
12/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei marinadin tarvitse suikaleisiin imeytyä. Sehän on ikään kuin kastike. Kanasuikaleet ovat valmiita, kun liha on kypsää. Yleensä tähän menee noin 10 min. 

Kyllä kauemmin kestää vaikka olisi minkälainen pannu ja hella hyvänsä. Toivottavasti sulla ei ole lapsia ? kun et saa kanaa kypsäksi, olet raakaa kanaa niille syöttänyt 🤢

Ei kestä, kun on kunnollinen pannu ja hella ja osaa laittaa ne suikaleet oikeasti kuumalle pannulle. Monihan laittaa vain vähän lämpimälle, jolloin suikaleet keittyvät, eivät paistu. Lapseni ovat jo aikuisia, joten heistä sinun on turha huolehtia. Ennemmin keskittyisin sinuna kokkaustaitojen ja kunnollisten välineiden hankkimiseen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei marinadin tarvitse suikaleisiin imeytyä. Sehän on ikään kuin kastike. Kanasuikaleet ovat valmiita, kun liha on kypsää. Yleensä tähän menee noin 10 min. 

Kyllä kauemmin kestää vaikka olisi minkälainen pannu ja hella hyvänsä. Toivottavasti sulla ei ole lapsia ? kun et saa kanaa kypsäksi, olet raakaa kanaa niille syöttänyt 🤢

Tässä vielä sinulle ohje suoraan suikalepaketista:

Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista suikaleet kypsäksi paistinpannulla tilkassa öljyä n. 10 min välillä käännellen.

Vierailija
14/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En osaa oikein vastata koska pesen marinadit pois, koska ei tiedä mitä lisäaineita ne sisältävät.

Pitääkö marinadin imeytyä niihin suikaleisiin? 

Miksi IHMEESSÄ ostat marinoituja, jos menettelet näin? Kaupat ovat naturellisuikaleita pullollaan.

Marinadin maku jää kanaan mutta marinadineste ei paistaessa pala kiinni pannuun.

- sivusta

Ja lisäaineet eivät sitten muka jää kanaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei marinadin tarvitse suikaleisiin imeytyä. Sehän on ikään kuin kastike. Kanasuikaleet ovat valmiita, kun liha on kypsää. Yleensä tähän menee noin 10 min. 

Kyllä kauemmin kestää vaikka olisi minkälainen pannu ja hella hyvänsä. Toivottavasti sulla ei ole lapsia ? kun et saa kanaa kypsäksi, olet raakaa kanaa niille syöttänyt 🤢

Ei kestä, kun on kunnollinen pannu ja hella ja osaa laittaa ne suikaleet oikeasti kuumalle pannulle. Monihan laittaa vain vähän lämpimälle, jolloin suikaleet keittyvät, eivät paistu. Lapseni ovat jo aikuisia, joten heistä sinun on turha huolehtia. Ennemmin keskittyisin sinuna kokkaustaitojen ja kunnollisten välineiden hankkimiseen. 

Ja höpönlöpön! Taitaa sulla tursuta ruikulia pesukkeesta harva sen päivä! Opettele paistamaan kana oikein!

Vierailija
16/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinointi ennen: uitetaan mausteliemessä

Marinointi nykyään: kieritetään jauhoissa

Vierailija
17/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei marinadin tarvitse suikaleisiin imeytyä. Sehän on ikään kuin kastike. Kanasuikaleet ovat valmiita, kun liha on kypsää. Yleensä tähän menee noin 10 min. 

Kyllä kauemmin kestää vaikka olisi minkälainen pannu ja hella hyvänsä. Toivottavasti sulla ei ole lapsia ? kun et saa kanaa kypsäksi, olet raakaa kanaa niille syöttänyt 🤢

Ei kestä, kun on kunnollinen pannu ja hella ja osaa laittaa ne suikaleet oikeasti kuumalle pannulle. Monihan laittaa vain vähän lämpimälle, jolloin suikaleet keittyvät, eivät paistu. Lapseni ovat jo aikuisia, joten heistä sinun on turha huolehtia. Ennemmin keskittyisin sinuna kokkaustaitojen ja kunnollisten välineiden hankkimiseen. 

Ja höpönlöpön! Taitaa sulla tursuta ruikulia pesukkeesta harva sen päivä! Opettele paistamaan kana oikein!

Älä jaksa trollata, jonnepieni. 

Vierailija
18/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En osaa oikein vastata koska pesen marinadit pois, koska ei tiedä mitä lisäaineita ne sisältävät.

Pitääkö marinadin imeytyä niihin suikaleisiin? 

Miksi IHMEESSÄ ostat marinoituja, jos menettelet näin? Kaupat ovat naturellisuikaleita pullollaan.

Marinadin maku jää kanaan mutta marinadineste ei paistaessa pala kiinni pannuun.

- sivusta

Ja lisäaineet eivät sitten muka jää kanaan?

Kysy siltä joka niistä mainitsi, minua lisäaineet eivät kiinnosta.

- sivusta

Vierailija
19/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei marinadin tarvitse suikaleisiin imeytyä. Sehän on ikään kuin kastike. Kanasuikaleet ovat valmiita, kun liha on kypsää. Yleensä tähän menee noin 10 min. 

Kyllä kauemmin kestää vaikka olisi minkälainen pannu ja hella hyvänsä. Toivottavasti sulla ei ole lapsia ? kun et saa kanaa kypsäksi, olet raakaa kanaa niille syöttänyt 🤢

Ei kestä, kun on kunnollinen pannu ja hella ja osaa laittaa ne suikaleet oikeasti kuumalle pannulle. Monihan laittaa vain vähän lämpimälle, jolloin suikaleet keittyvät, eivät paistu. Lapseni ovat jo aikuisia, joten heistä sinun on turha huolehtia. Ennemmin keskittyisin sinuna kokkaustaitojen ja kunnollisten välineiden hankkimiseen. 

Ja höpönlöpön! Taitaa sulla tursuta ruikulia pesukkeesta harva sen päivä! Opettele paistamaan kana oikein!

Älä jaksa trollata, jonnepieni. 

Voi jestas täällä näitä vanhoja änkyrä ämmiä kun pitää vänkyttää vastaan joka asiassa. Kannattaisi opetella sitä ruoanlaittoa, ei se ikä ja vanhuus tarkoita automaattisesti sitä että osaa kanan paistaa!!

Vierailija
20/49 |
27.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannu täysille ja reilusti öljyä.

Niitä pitää pyöritellä alkuun kunnolla ettei tartu pannuun.

Suosittelen että ostaa mieluummin maustamattomia reisikoipia, irroittaa luut ja rustot ja iskee jääkaappiin ihan omaan marinadiin, missä on soijakastiketta, valkosipulia, mustapippuria ja inkivääriä. Sitten vaan pannu kuumaksi seuraavana päivänä, oliiviöljyä sinne ja sittan koivet ensin viipaleiksi ja pannuun vaan. Hämmentää kunnolla alkuun ettei tartu. Pinta rapeaksi ja sisus meheväksi. Kanan nahka kannattaa paistaa uunissa pekonimaiseksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme yhdeksän