Saako kurkkuihin lisätä etikkaa ja sitten happanemaan?
Näin tässä reseptissä ainakin on. OLen luullut että etikkaa ei saa lisätä ja ei happane jos lisää, mutta olen sitten väärässä.
Onko tietoa?
Kommentit (9)
Netti on täynnä reseptejä. Mikä tässä on se ongelma?
Vierailija kirjoitti:
Siis ap ei tietenkään, toihan on laissa kielletty.
Ootko sä oikeasti niin yksinkertainen ettet ymmärrä mitä reseptissa neuvotaan?????
Sinä vasta yksikertainen olet kun et vastannut edes kysymykseen.
Sinun olisi kuulunut vastata että et tiedä.
ap
Etikasta pikkelöityy ja ilman etikkaa maitohappobakteerit tekee työt. Samalla tavalla kuin hapankaali.
Ei. Etikka estää luonnollisen hapatusprosessin.
Vierailija kirjoitti:
Netti on täynnä reseptejä. Mikä tässä on se ongelma?
Etikka ja happamoituminen on se ongelma.
Et tiennyt vastausta.
Pitää kokeilla joskus pienellä määrällä, että mitä etikka aiheuttaa.
Etsi ap resepti hapankurkuista, ei venäläisistä kurkuista, jotka ainesten perusteella lienevät lähempänä suolakurkkuja. Miten se vaalea leipä hapattaa? Hapankaaliin laitetaan kunnon ruisleipää.
Siis ap ei tietenkään, toihan on laissa kielletty.
Ootko sä oikeasti niin yksinkertainen ettet ymmärrä mitä reseptissa neuvotaan?????