Kokemuksia Airfryerista?
Kommentit (5)
Jos tykkäät rasvattomista ranskalaisista yms. Meillä on aika kovassa käytössä.
Mulla uunimallinen princess ja normi uunin käyttö jäänyt tosi vähälle.
Tulee nopeasti karjalanpiirakat, patongit ja kanansiivet/fileet.
Minua kiinnostaisi tuo muuten, mutta viime aikoina lukemani perusteella on alkanut arveluttaa kaiken rasvaisuuden katoaminen. Jos jotain lihaa laittaisin, kyllä siinä saisi olla hieman mehevyyttä. Kuulemma kaslerista tulee hyvää, mutta ajatus täysin rasvattomasta kaslerista tuntuu oudolta. Seurailen toistaiseksi ihmisten keskusteluja aiheesta ja annan asian hautua mielessäni.
Vierailija kirjoitti:
Minua kiinnostaisi tuo muuten, mutta viime aikoina lukemani perusteella on alkanut arveluttaa kaiken rasvaisuuden katoaminen. Jos jotain lihaa laittaisin, kyllä siinä saisi olla hieman mehevyyttä. Kuulemma kaslerista tulee hyvää, mutta ajatus täysin rasvattomasta kaslerista tuntuu oudolta. Seurailen toistaiseksi ihmisten keskusteluja aiheesta ja annan asian hautua mielessäni.
Takaan, että kaslerista et saa rasvatonta.
Onko se lehmä?