Hyvä patakinnas?
Oletteko löytäneet hyvän patakintaan, tai tiedättekö miten sellainen tehdään?
Itselläni on parin eri valmistajan patakintaita ja kaikista tulee lämpö läpi turhan sähäkästi. Ei tahdo saada pataa nostettua uunista ilman että alkaa kuumottamaan. Toiset on myös varsin jäykät ja siis hiukan kömpelöt käsitellä, mutta lämpöeristävyys ei silti tunnu olevan kohdillaan.
Eli tiedätkö valmistajaa jolla on toimivat patakintaat ja -laput, tai osaatko vinkata mistä materiaaleista moiset kannattaisi ommella?
Kommentit (4)
Keittiöpyyhkeitä ite käytän, voi taitella lisää jos meinaa olla liian kuuma
Minä tykkään käyttää silikonisia patalappuja.
Vierailija kirjoitti:
Sellaiset jotka sormien kohdalta paksummat niin ei sormia polttele.
Olisiko jotain valmistajaa vinkata?
Sellaiset jotka sormien kohdalta paksummat niin ei sormia polttele.