Miten teen hyvän spagettikastikkeen??
Minulta löytyy tomaattimurskaa,kermaa, sokeria, basilikaa, oreganoa, voita, valkosipulia, sipulia...
Kommentit (33)
Mr. Barilla kirjoitti:
700 grammaa vähärasvaista (10 %) naudan jauhelihaa vielä puuttuu. Paprikasuikaleet sopivat spaghettikastikkeeseen sipulia ohella. Tarvitse myös vehnäjauhoja kastikkeen suurustamista varten.
Bolognesekastiketta ei suurusteta.
Mr. Barilla kirjoitti:
700 grammaa vähärasvaista (10 %) naudan jauhelihaa vielä puuttuu. Paprikasuikaleet sopivat spaghettikastikkeeseen sipulia ohella. Tarvitse myös vehnäjauhoja kastikkeen suurustamista varten.
Älä nyt helvetissä pilaa sitä vehnäjauhoilla.
Jauhelihaakin riittää aivan hyvin 400 grammaa.
Itse olen käyttänyt valmiita pastakastikkeita, niistä löytyy eri makuja. Mutta noista raaka-aineista mitä luettelit saa kyllä hyvän soossin aikaan.
Etsit netistä hyvän reseptin ja noudatat ohjetta.
Sinulla on ihan hyvät raaka-aineet, jauheliha siihen vielä mukaan.
Vierailija kirjoitti:
Sokeria ei tarvita mihinkään.
Tomaattimurskaan aina sokeria.
Spagetille kun voi tehdä niin monenlaista kastiketta...
Vierailija kirjoitti:
Sinulla on ihan hyvät raaka-aineet, jauheliha siihen vielä mukaan.
Niin, mutta ap varmaan kaipaa tarkempia reseptejä. Ei se nyt ihan sama ole minkä verran mitäkin laitetaan.
Vierailija kirjoitti:
Sokeria ei tarvita mihinkään.
Sokeri korostaa tomaatin makua. Ripaus riittää.
Kermaa ei myöskään tarvitse tomaattikastikkeeseen.
Mr. Barilla kirjoitti:
700 grammaa vähärasvaista (10 %) naudan jauhelihaa vielä puuttuu. Paprikasuikaleet sopivat spaghettikastikkeeseen sipulia ohella. Tarvitse myös vehnäjauhoja kastikkeen suurustamista varten.
Ei siihen mitään jauhoa tarvitse laittaa
Vierailija kirjoitti:
Mr. Barilla kirjoitti:
700 grammaa vähärasvaista (10 %) naudan jauhelihaa vielä puuttuu. Paprikasuikaleet sopivat spaghettikastikkeeseen sipulia ohella. Tarvitse myös vehnäjauhoja kastikkeen suurustamista varten.
Bolognesekastiketta ei suurusteta.
bolognesekastiketta ei syödä spaghetin kanssa.
Musta paras on 250 g paistijauhelihaa, ja sitten 300 g selleriä ja porkkannaa oheen 50/50.
Ei tule niin tunkkaista kun pelkästä lihasta.
Vierailija kirjoitti:
Kermaa ei myöskään tarvitse tomaattikastikkeeseen.
Ai, minä laitan aina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sokeria ei tarvita mihinkään.
Tomaattimurskaan aina sokeria.
Ei tarvita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sinulla on ihan hyvät raaka-aineet, jauheliha siihen vielä mukaan.
Niin, mutta ap varmaan kaipaa tarkempia reseptejä. Ei se nyt ihan sama ole minkä verran mitäkin laitetaan.
Kuule, ei siihen mitään senkummempaa tarvii, ei se mitään rakettitiedettä ole, maistellaan maistellaan maistellaan!
Vierailija kirjoitti:
Musta paras on 250 g paistijauhelihaa, ja sitten 300 g selleriä ja porkkannaa oheen 50/50.
Ei tule niin tunkkaista kun pelkästä lihasta.
En laita koskaan kumpaakaan.
700 grammaa vähärasvaista (10 %) naudan jauhelihaa vielä puuttuu. Paprikasuikaleet sopivat spaghettikastikkeeseen sipulia ohella. Tarvitse myös vehnäjauhoja kastikkeen suurustamista varten.