Kypsennätkö uunissa ruokaa yleeensä pellillä vai laitatko sen johonkin vuokaan?
Kommentit (8)
Yleensä pellillä foliossa tai leivinpaperin päällä. En jaksa tiskata vuokia, jollei ole pakko.
Vierailija kirjoitti:
Pellillä tuppaa kuivumaan mutta kun laittaa vuokaan niiin tulee mehevämpää.
Noissa kotiuuneissa on ongelma siiinä että kypsentää liikaakin päältä mutta jättää taas sisältä raaaksi.
Riippuu ihan mitä ruokaa teen, jos teen vaikka pizzaa niin pellillä mutta esim. laatikkoruuat vuoassa.
Jotkut ruoat paistan pellillä, toiset vuoassa.
Esim. lasagnen ja makaronilaatikon kypsennän vuoassa, mutta ranskanperunat ja uunijuurekset pellillä. Pizzan paistan joko pellillä tai arinalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pellillä tuppaa kuivumaan mutta kun laittaa vuokaan niiin tulee mehevämpää.
Noissa kotiuuneissa on ongelma siiinä että kypsentää liikaakin päältä mutta jättää taas sisältä raaaksi.
Ai minkäslainen ammattiuuni se toimii paremmin, samassa lämpötilassa?
Teräsvuoka paras. Keraaminen blokkaa liikaa alalämpöä.
Pellillä tuppaa kuivumaan mutta kun laittaa vuokaan niiin tulee mehevämpää.