Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kypsennätkö uunissa ruokaa yleeensä pellillä vai laitatko sen johonkin vuokaan?

Vierailija
16.07.2022 |

?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
16.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pellillä tuppaa kuivumaan mutta kun laittaa vuokaan niiin tulee mehevämpää.

Vierailija
2/8 |
16.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä pellillä foliossa tai leivinpaperin päällä. En jaksa tiskata vuokia, jollei ole pakko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
16.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuni ruuat vuokaa.

Vierailija
4/8 |
16.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pellillä tuppaa kuivumaan mutta kun laittaa vuokaan niiin tulee mehevämpää.

Noissa kotiuuneissa on ongelma siiinä että kypsentää liikaakin päältä mutta jättää taas sisältä raaaksi.

Vierailija
5/8 |
16.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ihan mitä ruokaa teen, jos teen vaikka pizzaa niin pellillä mutta esim. laatikkoruuat vuoassa.

Vierailija
6/8 |
16.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut ruoat paistan pellillä, toiset vuoassa.

Esim. lasagnen ja makaronilaatikon kypsennän vuoassa, mutta ranskanperunat ja uunijuurekset pellillä. Pizzan paistan joko pellillä tai arinalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
16.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pellillä tuppaa kuivumaan mutta kun laittaa vuokaan niiin tulee mehevämpää.

Noissa kotiuuneissa on ongelma siiinä että kypsentää liikaakin päältä mutta jättää taas sisältä raaaksi.

Ai minkäslainen ammattiuuni se toimii paremmin, samassa lämpötilassa?

Vierailija
8/8 |
16.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teräsvuoka paras. Keraaminen blokkaa liikaa alalämpöä.