Macadamian pähkinöissä on reilusti enemmän kaloreita kuin suklaassa!
Kommentit (9)
Tosi hurjaa. Kannattaa varmaan siis valita se suklaa, eikä pähkinöitä, viis hyvistä rasvoista, ravintoaineista tai kuidusta....
Mikä siinä on niin hurjaa? Rasvaisia ovat.
Vierailija kirjoitti:
Tosi hurjaa. Kannattaa varmaan siis valita se suklaa, eikä pähkinöitä, viis hyvistä rasvoista, ravintoaineista tai kuidusta....
Siis että niitä pähkinöitä ei voi tuosta vain napsia kourallisia. ap
Avokado ja banaanikin ovat kaloripittoisia, mutta paaaaaljoooon terveellisempiä kuin suklaa.
Pittää olla järki mukana syömisissä. Ei liikaa mitään ja kuluta se mitä syöt
Vierailija kirjoitti:
Tosi hurjaa. Kannattaa varmaan siis valita se suklaa, eikä pähkinöitä, viis hyvistä rasvoista, ravintoaineista tai kuidusta....
Joo, koska kaloreitahan tässä vain syödään, ravintokoostumuksella ei ole mitään väliä :D.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tosi hurjaa. Kannattaa varmaan siis valita se suklaa, eikä pähkinöitä, viis hyvistä rasvoista, ravintoaineista tai kuidusta....
Siis että niitä pähkinöitä ei voi tuosta vain napsia kourallisia. ap
Ei nyt ehkä koko pussillista, mutta ihan hyvin voi muun terveen ruuan lisäksi napsia kourallisen päivässä.
Suklaissakin on eroa. Oikeissa tummissa suklaissa on kunnolla kaakaota, esim. 86 %. Niissä on rasvaakin enemmän kuin vähemmän kaakaon suklaissa, mutta lisättyä sokeria paljon vähemmän.
Sinänsä tummissa suklaissa on samaa luokkaa kaloreita ja rasvaa kuin pähkinöissä tai mantelissa. Maapähkinää ei voi laskea pähkinäksi.
Huuuu