Lue keskustelun säännöt.
100% kaurajauho; millainen pizzapohja tulee siitä? Entä makeat leivonnaiset?
07.07.2022 |
Mihin olet sitä käyttänyt? Onko 100% kaurajauhoissakin täysjyväversio ja valkoinen versio?
Onko maku pelkästään siitä leivotuissa leivonnaisissa erilainen kuin vehnäsissä?
Kommentit (3)
Kaura ei yksinään sovi juuri mihinkään leivontaan, ehkä joitakin kaurarieskoja lukuun ottamatta. Käytä lisänä jotakin muuta jauhoa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Kaura ei yksinään sovi juuri mihinkään leivontaan, ehkä joitakin kaurarieskoja lukuun ottamatta. Käytä lisänä jotakin muuta jauhoa.
Mitähän muuta jauhoa voisin laittaa lisäksi, kun olen alkanut epäillä että vehnä, ruis ja ohra ovat huonoksi vatsalleni. Voikohan jostain tattarijauhosta leipoa pizzan tai kakun vai tuleekohan siitä omituisen makuista?
Ainakin pannukakusta tulee lättänä.