Mitä on teidän pöydässä ja lautasella juhannuksena?
Meillä on sushia, limsaa, kivennäisvettä, salaattia ja täytettyjä herkkuleipiä. Lisäksi grillataan makkaraa, vartaita ja kanaa.
Kommentit (49)
Salaattia, sisäfilettä, paistinperunoita, punaviiniä ja shamppanjaa. Ja mansikoita,
Viinaa pöydässä ja oksennusta lautasilla.
Onpa köyhät eväät ap:lla, kyllä juhannuksena kuuluu herkutella.
Vierailija kirjoitti:
Ruokaa.
Mitä ruokaa ja juomaa?
Köyn perjantaina Lidlissä katsomassa mitä on tarjouksessa ja punalaputettuna. Aina niitä punalappuja ei kyllä ole. Toivottavasti olis jotain kalaa halvalla.
Tv. Köyhä työtön vanhempi nainen joka oli ennen kaunis ja hehkeä.
Lastenlapsia yökylässä iältään 2 - 10v.
Luultavasti tehdään jotain sellaista ruokaa, josta kaikki tykkää. Lettuja nyt ainakin.
Vierailija kirjoitti:
Onpa köyhät eväät ap:lla, kyllä juhannuksena kuuluu herkutella.
Mitä muuta kannattaisi hankkia?
Vierailija kirjoitti:
Mitä on täytetyt herkkuleivät?
Mies valmistaa ne salaisesta reseptistä mikä selviää juhannuksena kun pääsen maistamaan ensimmäistä kertaa.
Savustettua kalaa mätikastikkeella, uudet perunat ja silli, grillattuja kasviksia sekä jälkkäriksi raparperipaistos vaniljajäätelöllä.
Vierailija kirjoitti:
Viinaa pöydässä ja oksennusta lautasilla.
Eli ihan normaali juhannus.
Vierailija kirjoitti:
En syö lautaselta.
Kannattaisi syödä.
Uutta perunaa, silliä, voita, graavikalaa, salaattia, valkoviiniä. Joku jälkkäri.
Tänä vuonna rikon rajoja ja teen perinteiseen suomalaiseen juhlapöytään jälkiruuaksi clafoutisn, ranskalaisen kirsikkapannukakun ja vanukkaan yhdistelmän. Tarjotaan lämpimänä tai haaleana.
Lähikaupan ihanat kirsikat ovat tähän syynä.
Patonkia jossa välissä itsetehtyä valkosipulivoita, ranet ja makkarat. Salaatti siihen kylkeen. Juomaksi ehkä yksi siideri taikka sitten joku pieni limsapullo. Jälkkäriksi itseleivottua pullaa.
Asun yksin ja vietän juhannuksenkin yksin joten en jaksa panostaa, siksi mennään näillä.
Makkaraa, possunfilettä, ribsejä, salaatteja ja kaljaa.
Vierailija kirjoitti:
Tänä vuonna rikon rajoja ja teen perinteiseen suomalaiseen juhlapöytään jälkiruuaksi clafoutisn, ranskalaisen kirsikkapannukakun ja vanukkaan yhdistelmän. Tarjotaan lämpimänä tai haaleana.
Lähikaupan ihanat kirsikat ovat tähän syynä.
Upeaa! Ehkä repäisen ja teen itsekin! :)
Järjettömän hyvää Meän Lihan makkaraa http://www.meanliha.fi/
ja grillattua kanaa, maissia ja vihaneksia.
Viiniä ja kossua tuoremehulla
Ruokaa.