Lue keskustelun säännöt.
Koska laboratorioiissa aletaan valmistaa syömäkelpoista lihaa?
Kommentit (5)
Johan siellä labroissa tehdään lihakorvikkeita ymta fuulaa. Eri asia on ketä niitä suostuu syömään? Entäs sirkat ja kuoriaiset, maistuisko?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
On jo tehty. Valmistaminen on vielä liian kallista että kannattaksi myydä kuluttajille.
Niitä voisi jo tehdä, mutta lait kieltää.
Tehdään jo, siis ihan lihasoluista kasvatetaan labrassa lihaa. Ongelma on vain hinta, mutta se saadaan alas kyllä. Ei kannata eläintalouteen kyllä ainakaan nuorten ihmisten enää investoida.
Onneksi muuten myös kahvia osataan valmistaa laboratoriossa, koska kahville sopivat ympäristöolot häviävät pikkuhiljaa.
Kaipa sitä on tulossa.
Nytkin tosin on jo hyvin lihankaltaisia tuotteita kuten kanaa muistuttava quorn jota saa noin 4 eurolla per pussi pakasteena.