Minkälaisia ruokia kokkailette näin kesäaikaan?
Kommentit (18)
Paljon teen keittoja soppakeittimellä.
Salaatteja ja grilliruokia ulkosalla.
Just mietin et mitä laittais viikonlopuksi, kun ei tosiaan nyt mitään laatikoita tai spaghetteisoosseja jaksa kesällä syödä. Ehkäpä vaik kanafetasalaattia ja patonkia.
Vierailija kirjoitti:
Paljon teen keittoja soppakeittimellä.
Mitä tarkoittaa soppakeitin?
Ihan tavallista. Grillaan pari kertaa
Uudensadon perunaa, salaattia ja grillimakkaroita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paljon teen keittoja soppakeittimellä.
Mitä tarkoittaa soppakeitin?
Vaikka tällainen.
https://www.backmarket.fi/fi-fi/p/moulinex-easy-soup-lm841110-tehosekoi…
Kevyttä kasvisruokaa. Syksyllä siirryn takaisin uunimakkaraan ja uppopaistettuun Snickersiin.
Perunasalaattia, makaronisalaattia, tomaattiparsasalaattia, vihreää salaattia kaikenlaisen grillattavan kanssa. Uusia perunoita kermaviilikastikkeen, tomaattien ja keitettyjen kananmunien kanssa. Smootheja.
Melko lailla samanlaista kuin talvellakin. Paitsi sitten kun saa uusia perunoita, niin pitkään niitä, ja jotain salaattia, kevyttä kastiketta ja jotain kasvista/kalaa siihen lisäksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paljon teen keittoja soppakeittimellä.
Mitä tarkoittaa soppakeitin?
Vaikka tällainen.
https://www.backmarket.fi/fi-fi/p/moulinex-easy-soup-lm841110-tehosekoi…
Käytän soppakeitintä, kun en halua kuumentaa asuntoa entisestään käyttämällä uunia tai paistolevyä tuhan pitkään..
Mulla ei ole mitään ongelmaa syödä keittoja myös kesällä. Salaatteja tulee myös syötyä ja kalaa paistan, koska se valmistuu tosi nopeasti. Muutenkin teen sellaista ruokaa, joka valmistuu tosi nopeasti. Joskus teen keiton tuolla soppakeittimellä ja sitten paistan nopeasti vaikka kanafileet siihen lisäksi.
Grillattua kanaa,kalaa,ananasta,tomaatteja,parsaa,grillijuustoja ,uusia perunoita.
Erinlaisia vihersalatteja fetalla,halloumilla,melonilla ym.
Kylmät pastasalaatit.
Grillijuureksia,täytettyjä herkkusieniä ja tomaatteja jne.,erinlaisia keittoja.
Ei oikein lämpimällä putoa raskaat ruoat.
Uusia pottuja, sipuli rasvakastiketta ja papupihvejä.
Grillataan kaikenlaista lihaa, siihen yleensä lisukkeeksi salaattia ja uusia perunoita, joskus wokkivihanneksia. Myöhemmin kesällä sitten marjoja ja vihanneksia omasta kasvimaasta.
Samaa kuin talvella. Kohta makaronilaatikkoa. Ainoa ero on varmaan se, että kesällä voi syödä perunoitakin pelkästään keitettynä, ja kesäkeittoa pitää tehdä kerran.
Kylmät pastasalaatit ilmestyy pöytään.
Keitot lisääntyy, välillä jopa keskenään.
No kesäkeittoa tietysti.