Halpoja täytteitä voileipäkakkuun?
Ideoita kaivataan. Lupasin tehdä miesystävän synttäreille kakut kerma- ja voileipä-. Miekkonen on vähän pihinsorttinen, joten täytyisi selvitä kohtuullisilla kustannuksilla. Vieraita on tulossa aika paljon, hänellä on iso suku. Kaipailisin vinkkejä, ihan mitä vain, erilaisia täytteitä tai halpoja tuotemerkkejä.
Kommentit (69)
Xtran italiansalaatti, xtran kurkkusalaatti ja joukkoon tonnikalaa. Ite teet majoneesin ja sillä kuorrutus. Koivunlehtiä koristeeksi
Jos äijä on perin saita, niin voileipäkakkuun makkaraa, munia ja kaaliraastetta. Oppii sitten palautteesta, jos suku eitykkää.
Makeaan kaupan halvinta mansikkahilloa ja rutkasti kermaa.
Kinkkua kannattaa laittaa pieninä paloina. S-ryhmän oman merkin Kotimaista kinkku on paljon muita halvempaa ja valmistajana on ihan Snellman. Alle 2 euroa maksaa yhä Prismassa paketti tuota.
Huomasinpas, että minusta ruuasta ei pitäisi sanoa halpa, edullinen kuulostaa paljon paremmalta.
Voileipäkakku on kaameaa. Siitä ei pidä kukaan.
Pihi mies voi ostaa itse täytteet ja tyytyä niistä tehtyihin kakkuihin.
Oikein jos nuukaillaan, käy keräämässä nokkosia ja tee voikukista kreemit.
Sit se on eko/vege/luomu/halpa/nuuka/pihi.
Vierailija kirjoitti:
Xtran italiansalaatti, xtran kurkkusalaatti ja joukkoon tonnikalaa. Ite teet majoneesin ja sillä kuorrutus. Koivunlehtiä koristeeksi
Ei majoneesia voileipäkakkuun, maistuu kammottavalta!
Jos teet kalakakkua (vaikka tonnikala), niin yhteen väliin voi tehdä munavoin raejuustolla kevennettynä. Säästää vähän. Sopii ehkä kinkun ja meetwurstinkin kanssa täytteeksi?
Kurkku on varmaan halpaa, kun sitä työnnetään voileipäkakkuihin niin, että "kinkkukakku" on sisältönsä perusteella "kurkkukakku". Mutta älä laita sitä, jos vaikka minä tulisin syömään.
Hyvistä voileipäkakuista kaikki pitävät. Niitä vaan on aika vaikea tehdä halvalla.
Oletettavasti mies itse ostaa ja maksaa ne täytteet. Silloin sinä etsit halvemman version kaikesta, mitä ajattelit laittaa. Tonnikala kalakakussa ja halvimmasta palakinkusta raastettu täyte kinkkukakussa ovat varmaan halvimmasta päästä.
Kermakakkuun käy ihan mikä tahansa halvin hillo, mitä kaupasta löytyy. Kostutukseen voi käyttää jotain vahvemman makuista mehua, kun muuten ei ole kovin kaksinen maku
Palvirouhepussi, tai silppuat itse halvasta palvikinkusta kuten joku jo mainitsikin. ruohosipulituorejuusto, halvinta creme fraichea. S-ryhmän sinappikurkkusalaattia lasipurkista. Paprikaa silputtuna jos haluat, hyvää ilmankin. Hiukan mausteita mössöön.
Halvinta paahtoleipää. Koristelu kannattaa olla simppeli
Kerää nokkia ja voikukkia tien pientareelta. Ei maksa mitään.
Halvinta paahtoleipää kaupasta.
Majoneesi kannattaa tehdä itse. Rypsiöljy ja kananmunat on halpoja. Valmis majoneesi on raaka-aineisiin nähden tosi kallista.
Pitäs kuitenkin muistaa, että laadusta kannattaa maksaa.
Ruuassa, jos missä, huomaa sen, että on käytetty huonoja ja halpoja raaka-aineita.
Sano miehelle, että jos hän haluaa tarjota hyvää ja maistuvaa voileipäkakkua, niin se kyllä maksaakin.
Ja yksi voileipäkakku ei välttämättä riitä.
Karkeasti sanottuna yksi 12 leipäviipaleen voileipä riittää kymmenelle hengelle, ellei joku rohmua ja santsaa, ennenkuin joku on ehtinyt leikata ensimmäistäkään viipaletta voileipäkakusta.
Majoneesi itse tehden ei tule kalliiksi ja on hyvää, kaupan majoneesit ovat kamalia. Eikä ole vaikeaa valmistaa, kunhan varmistaa, että ainekset ovat kaikki samanlämpöisiä ja vatkaa huolella koko ajan. Vispilällä tai koneella, mutta ei sauvasekoittimella.
Siis paljon vieraita ja yksi kermakakku ja yksi voileipäkakku, jo on pihi meininki. No, kääretorttu ja munavoi ja halpoja karjalanpiiraita Lidlistä. Se on siinä!
Vierailija kirjoitti:
Palvirouhepussi, tai silppuat itse halvasta palvikinkusta kuten joku jo mainitsikin. ruohosipulituorejuusto, halvinta creme fraichea. S-ryhmän sinappikurkkusalaattia lasipurkista. Paprikaa silputtuna jos haluat, hyvää ilmankin. Hiukan mausteita mössöön.
Halvinta paahtoleipää. Koristelu kannattaa olla simppeli
Halvin paahtis, halvin tuorejuusto, halvin leikkele (kaikki käy pienennettynä), halvin maksamakkara, halvin kurkkusalaatti tölkki, halvin majoneesi ja halvin creme fraiche. Tällä tulee jo hyvä.
T.kokemusta on
En kyllä kehtaisi tarjota halvoista ja aineksista tehtyä voileipäkakkua.
Häpeiäisin silmät päästäni, sillä se tarjottavan huonous pistettäisiin tekijän piikkiin.
Että onpas huono kokko ja ruuantekijä, että hyi miten kuvottavalta tämä voileipämaistuu.
Tonnikala on yksi esimerkki siitä, miten voi helposti makua pilata. Halvimmat tonnikalasäilykkeet maistuvat todella kuvottavalta, niistä maistaa sekä purkin metallin, että kalan laadun.
Sama muissa halvoissa aineksissa.
Vierailija kirjoitti:
Pitäs kuitenkin muistaa, että laadusta kannattaa maksaa.
Ruuassa, jos missä, huomaa sen, että on käytetty huonoja ja halpoja raaka-aineita.
Sano miehelle, että jos hän haluaa tarjota hyvää ja maistuvaa voileipäkakkua, niin se kyllä maksaakin.
Ja yksi voileipäkakku ei välttämättä riitä.
Karkeasti sanottuna yksi 12 leipäviipaleen voileipä riittää kymmenelle hengelle, ellei joku rohmua ja santsaa, ennenkuin joku on ehtinyt leikata ensimmäistäkään viipaletta voileipäkakusta.
Yksi kakku ei tule riittämään, se on varma. Mies mietti, ettei se leipä nyt kallista ole, pussillinen. Sanoin, että sitä tarvitsee ainakin kaksi- kolme pussillista siivujen koosta ja määrästä riippuen. Mies ei ymmärrä, miten paljon kaikkea tarvitaan ison joukon kahvittamiseen.
Täytyy puhua vielä miehen kanssa ja kysyä, että mitä haluaa ja mitä on valmis maksamaan.
Meetwutstisuikaletta/tonnikalaa, suolakurkkua ja kermaviiliä väliin. Koristelu kuohukermalla (ei sokeria). Koristeeksi ruusuja leikkeleistä ja kukkia kirsikkatomaateista.