Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Voiko raparperia käyttää mihinkään ruokaan niin ettei tarvitse laittaa hillitöntä määrää sokeria?
Kommentit (5)
Monissa maissa käytetään raparperia toisin kuin suomessa, nimittäin suolaisiin ruokiin, kokeile :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Raparperi sopii hyvin salsaan, siihenkin voi tosin laittaa ripauksen sokeria taittamaan tomaatin ja raparperin kirpeyttä.
Käytän rapaperiä myös wok-ruuissa, ihan normivihanneksen tapaan. Rakenne sopii noihin hyvin.
Turkissa raparperia käytetään lihapataan. Reseptejä löytyy netistä. Se kasvaa villinä siellä.
Äsken tehtiin raparperi -rusinakiisseliä. Hyvää maidon kanssa. Ei lisättyä sokeria.
Alue: Aihe vapaa
Raparperissa on happoa, ei se kaipaa sokeria vaan emästä. Maito ja kerma on näppäriä "happamuudenleikkaajia".