Voiko raakaa jauhelihaa pakastaa?
Kommentit (17)
Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.
Vierailija kirjoitti:
Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.
Mistä sen tietää?
Ap
Miksei voisi? Voihan sitä makaronin keitinvettäkin pakastaa, mutta "voiko" ei olekaan se olennainen tai tärkeä kysymys.
Edelleen, kaikkia sieniäkin voi syödä, toisia vain kerran.
Mikä saa sinut ajattelemaan, että ei voisi? Sellaisia tuotteita on todella vähän, joita ei voi pakastaa. Ei tule nyt mieleen kuin kokonaiset kananmunat, mutta niitäkin voi pakastaa rikottuna. Juusto kärsii myös palana pakastettuna, mutta voi pakastaa raasteena. Raakaa perunaa ja juureksia ei kannata myöskään pakastaa, mutta juuresraasteita voi.
Vierailija kirjoitti:
Mikä saa sinut ajattelemaan, että ei voisi? Sellaisia tuotteita on todella vähän, joita ei voi pakastaa. Ei tule nyt mieleen kuin kokonaiset kananmunat, mutta niitäkin voi pakastaa rikottuna. Juusto kärsii myös palana pakastettuna, mutta voi pakastaa raasteena. Raakaa perunaa ja juureksia ei kannata myöskään pakastaa, mutta juuresraasteita voi.
Muistan lukeneeni jostain. Liittyi kai siihen, että saattaa olla jo kertaalleen pakastettua, niin kuin aiemmin joku jo mainitsi.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Onko tämä vitsi?
Ei ole vitsi.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.
Mistä sen tietää?
Ap
Tähän vastaus, kiitos.
Ap
Miksi et maustaisi ja kypsentäisi ensin? Aromit muhii sitten hyvin pqkkasessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.
Mistä sen tietää?
Ap
Sen pitää lukea paketissa, jos tuote on jo käynyt pakastimessa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi et maustaisi ja kypsentäisi ensin? Aromit muhii sitten hyvin pqkkasessa.
Jos vaikka ei vielä tiedä, missä muodossa sen jauhelihan haluaa aikanaan käyttää.
-ohis
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.
Mistä sen tietää?
Ap
Sen pitää lukea paketissa, jos tuote on jo käynyt pakastimessa.
Paketissa ei vaan lue, jos lihakimpale, josta jauheliha on tehty, on ollut pakastimessa. Valtaosa jauhelihoista on tehty pakastetusta lihasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi et maustaisi ja kypsentäisi ensin? Aromit muhii sitten hyvin pqkkasessa.
Jos vaikka ei vielä tiedä, missä muodossa sen jauhelihan haluaa aikanaan käyttää.
-ohis
Minä teen pakkaseen jauhelihapihvejä ja paistettua jauhelihaa. Niistä sitten fiiliksen mukaan käytän.
Voisin aivan hyvon tehdä myös lihapullia, mutten näe niin suurta eroa pihveihin että olisin vaivautunut.
Teollisuus käyttää massan jäähdyttämiseen pakastettua lihaa. Paitsi se Snellmanhan mainostaa juuri sillä sitä "kunnon lihaansa" ettei tee niin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totta kai voi, mutta sen säilyvyys pakastimessa on huonompi kuin kokoliha. Lisäksi täytyy huomioida, onko liha pakastettu ja sulatettu jo aikaisemmin.
Mistä sen tietää?
Ap
Perimätiedon mukaan jo varhaiset sumerilaiset pakastivat huolella pesemänsä jauhenlihan.
Kyllä. Pitää vaan pestä ennen .... ja jälkeen