Miksi diabeetikoille suositellaan kevyttuotteita?
Vaihdoin, ja kaikki mahdolliset oireet. Loput käytän vessanputsarina.
Hirveitä myrkkyjä!!!
Kommentit (45)
Korkea kolesteroli lisää riskiä sydän- ja verisuonisairauksiin, ja tämä riski on jo pelkästään diabeteksen vuoksi kohonnut.
Vierailija kirjoitti:
Diabeetikko on monesti lihava. Kevyt jutut ei kyllä sovi kenellekkään. Pitää syödä oikeaa ruokaa sopiva määrä.
Ne "kevyt" jutut aiheuttaa sitä lihavuutta.
Koska terveydenhoito elää vielä 80 luvulla. Vaikka lääketieteelliset tutkimukset on jo 30 vuoden antaneet vastakkaisia tuloksia. Mutta kun se kultainen 80 luku.
Vierailija kirjoitti:
Diabeetikko on monesti lihava. Kevyt jutut ei kyllä sovi kenellekkään. Pitää syödä oikeaa ruokaa sopiva määrä.
Joo. Painon takia... Oikea ruoka parasta kun sopivasti syö.
Diabeetikolla on kohonnut riski sydän- ja verisuonisairauksiin. Kolesterolitasojen tavoitearvot ovat alhaisemmat kuin diabetesta sairastamattomalla. Siksi kovia rasvoja suositellaan välttämään.
Verensokerin "heittely" on pahasta.
Vierailija kirjoitti:
Diabeetikolla on kohonnut riski sydän- ja verisuonisairauksiin. Kolesterolitasojen tavoitearvot ovat alhaisemmat kuin diabetesta sairastamattomalla. Siksi kovia rasvoja suositellaan välttämään.
Tai siitä huolimatta, valtettavasti.
Vierailija kirjoitti:
Verensokerin "heittely" on pahasta.
Se heittely onnistuu hyvin suositusravinnolla.
Diabetes, entiseltä nimeltään sokeritauti. Ja sitä hoidetaan käypähoitosuositusten mukaan sianlihotusruokavaliolla. Ja sitähän tämä suomalainen tyyli on, sairauden hoitoa. Hoidetaan sairautta, jonka voisi myös parantaa. Mutta kun lääketeollisuudelle pitää saada rahaa.
Nimim, oman lääkehoitoisen diabeteksensa ruokavaliolla remissioon saanut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Verensokerin "heittely" on pahasta.
Se heittely onnistuu hyvin suositusravinnolla.
Sanotko noin myös ykköstyypin diabeetikolle?
Eläinperäisen rasvan vaihtaminen kasvisperäiseen ei tee ruoka-aineesta kevyempää. Se todennäköisesti muuttaa rasvahappokoostumusta johonkin suuntaan, mutta ehdotonta todistusta siitä, millainen se optimaalinen olisi, ei vielä ole olemassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Verensokerin "heittely" on pahasta.
Se heittely onnistuu hyvin suositusravinnolla.
Sanotko noin myös ykköstyypin diabeetikolle?
Oletko ihan viisas??
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Korkea kolesteroli lisää riskiä sydän- ja verisuonisairauksiin, ja tämä riski on jo pelkästään diabeteksen vuoksi kohonnut.
Onko sulla jotain tutkimustietoa tästä?
Eikös tätä jo Pekka Puska Pohjois-Karjala -projektissaan muinoin tutkinut kymmeniä vuosia?
Näin minullekin, dm2, useat lääkärit korkeasta kolesterolista kertoivat, ihan tuoreempaa, nuorempaa ja vanhempaa porukkaa olivat, ja myös diabeteshoitajat.
Ja varmaankin myös on todettu asia, kun on tutkittu sydän- ja verisuonisairauskuolemia, että kaikilla se korkea arvo on ollut. Jotain poikkeuksia tietenkin, kuten joka asiassa. -eri
Vierailija kirjoitti:
Eläinperäisen rasvan vaihtaminen kasvisperäiseen ei tee ruoka-aineesta kevyempää. Se todennäköisesti muuttaa rasvahappokoostumusta johonkin suuntaan, mutta ehdotonta todistusta siitä, millainen se optimaalinen olisi, ei vielä ole olemassa.
Muuttaa huonompaan suuntaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Verensokerin "heittely" on pahasta.
Se heittely onnistuu hyvin suositusravinnolla.
Sanotko noin myös ykköstyypin diabeetikolle?
Ykköstyypin diabeetikotkaan eivät tarvitse kevyttuotteita eikä sitä yleispätevää suositusruokavaliota.
T. Ykköstyypin diabeetikko.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Korkea kolesteroli lisää riskiä sydän- ja verisuonisairauksiin, ja tämä riski on jo pelkästään diabeteksen vuoksi kohonnut.
Onko sulla jotain tutkimustietoa tästä?
Eikös tätä jo Pekka Puska Pohjois-Karjala -projektissaan muinoin tutkinut kymmeniä vuosia?
Näin minullekin, dm2, useat lääkärit korkeasta kolesterolista kertoivat, ihan tuoreempaa, nuorempaa ja vanhempaa porukkaa olivat, ja myös diabeteshoitajat.
Ja varmaankin myös on todettu asia, kun on tutkittu sydän- ja verisuonisairauskuolemia, että kaikilla se korkea arvo on ollut. Jotain poikkeuksia tietenkin, kuten joka asiassa. -eri
Se Puskan projekti on pelkkä vitsi. Tutkimuksia et näköjään löytänyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Korkea kolesteroli lisää riskiä sydän- ja verisuonisairauksiin, ja tämä riski on jo pelkästään diabeteksen vuoksi kohonnut.
Onko sulla jotain tutkimustietoa tästä?
Tutkimustietoa on vaikka millä mitalla. Mulla tämä tietämys kuuluu ammattiosaamiseen. Diabeetikon. LDL-KOL arvon tulisi olla <1.8, kun terveellä ihmisellä tavoite on <3.0. Jos diabeetikolla todetaan sepelvaltimotauti, on LDL-tavoite jo <1.4.
Vierailija kirjoitti:
Korkea kolesteroli lisää riskiä sydän- ja verisuonisairauksiin, ja tämä riski on jo pelkästään diabeteksen vuoksi kohonnut.
Näinhän se toki on, mutta tänne palstalle on pesiytynyt ihmisiä, joiden mielipide on juuttunut paikalleen kuin koiran pee kengänpohjaan, eipä sitä kannata yrittää kaivella
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Korkea kolesteroli lisää riskiä sydän- ja verisuonisairauksiin, ja tämä riski on jo pelkästään diabeteksen vuoksi kohonnut.
Onko sulla jotain tutkimustietoa tästä?
Tutkimustietoa on vaikka millä mitalla. Mulla tämä tietämys kuuluu ammattiosaamiseen. Diabeetikon. LDL-KOL arvon tulisi olla <1.8, kun terveellä ihmisellä tavoite on <3.0. Jos diabeetikolla todetaan sepelvaltimotauti, on LDL-tavoite jo <1.4.
Mites trigly?
Diabeetikko on monesti lihava. Kevyt jutut ei kyllä sovi kenellekkään. Pitää syödä oikeaa ruokaa sopiva määrä.