Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kuvaile kalojen makuja
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuntemani ahven on makuasioissa hyvin perinteinen ja yksinkertainen: 1 pitääkö sitä paeta 2 voiko sen kanssa paritella 3 voiko sen syödä. Suurimman osan aikaa tuo 2 ei ole voimassa. Ei puhettakaan, että voisi vaikka vertailla asioita.
Paistoin eilen kirjolohifileen pannulla. Oli lievä mullan sivumaku, missä lie mutavellikassissa kasvatettu. Oli sen verran kallis että jää kauppaan ensikerralla.
Alue: Aihe vapaa
Toisesta ketjusta tuli mieleen. Miten kuvailisit esimerkiksi lohen, nieriän, kuhan, hauen, ahvenen ja muikun makuja?