Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Alkupalat - ideoita

Vierailija
04.10.2015 |

Meille tulee tyttären vaihtarivuoden ranskalainen perhe kylään viikoksi. Tytär kertoi, että Ranskassa syötiin aina päivällisellä alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Niin muuten tehtiin koululounaallakin, aina oli 1+1+1.

Pääruuat on hallinnassa, samoin jälkkärit, mutta alkupalaosastolle toivoisin neuvoja. Kertokaa mieleisenne alkuruoka, niin kokeilen niitä ennen vieraiden saapumista. Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
04.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suppilovahverokeitto

ruisnäkkärin päälle kylmäsavulohta tai graavisiikaa tai mätimoussea tai sillistä tehtyä gubbröraa

lapin rieskasta kylmäsavupororullaa

leipäjuustosta ja viikunahillosta pieniä suupaloja

maa-artisokkakeitto

alkusalaatti on aina helppo, voit laitta fetaa tai halloumia mukaan, tai katkarapuja ja tilliä ja sitruunanlohko

avokado puolikkaalle katkarapuja

täytettyjä kananmunan puolikkaita

caprese tai meloni ja kinkku on helppo ja, mutta ei suomalaisia, mikä tietysti tässä tilanteessa olisi mukavaa

 

Vierailija
2/5 |
04.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavisiika- tai kylmäsavulohileivät ovat maistuneet kaikille alkupalaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
04.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Komppaan ed. Jotain suomalaista. Herkkutatti/mustatorvisieni/suppiskeitto, mätijutut, kalat. Lopuksi vielä suomalaisia juustoja?

Vierailija
4/5 |
04.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koko vaihdon tarkoitus on tutustuttaa toiseen kulttuuriin, ei suinkaan kopioida lähtömaan kulttuuria. 

Laitat juuri sitä, mitä muutenkin laittaisit. 

Vierailija
5/5 |
04.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siikacheviche, sillröra ja skagenröra ovat kaikki olleet tykättyjä, ohjeet löytyvät netistä. Eilen friteerasin kesäkurpitsasiivuja - oli hyvää, helppoa ja halpaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän yhdeksän