Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mihin käytät voita?

Vierailija
03.10.2015 |

?

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mihinkään.

Vierailija
2/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokiin ja leivontaan. Mm. sitruunapasta vaatii voita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2015 klo 15:16"]

Ruokiin ja leivontaan. Mm. sitruunapasta vaatii voita.

[/quote]

 

Onko se se Anna-Leena Härkösen ohje?

Vierailija
4/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokiin ja leivontaan. Ruskean kastikkeen teen aina voi-jauho seoksella.

Vierailija
5/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalan paistamiseen, sienien paistamiseen, maitokastikkeisiin ja keittoihin. Leivontaan

Vierailija
6/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pääosin leivontaan. Jotkut ruuatkin vaatii voita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä.

Vierailija
8/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistamiseen, leivontaan, kahvin sekaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskean kastikkeen (aika harvoin kyllä teen) ja herkkusienikastikkeen teen aina voihin. Samoin sipulit jos paistan, niin voissa. Joskus paistan pihvin voi-öljyseokseossa. Letut paistan aina voissa, ja leivontaan muutenkin sitä käytän. 

Vierailija
10/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voitelen persereikäni jotta sinne menisi miehen vehje.
-Mies 29v + 1v-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipomiseen (pari kertaa vuodessa).

Toki sitten yritän muistaa käyttää lopun leivän päällä, jottei menisi hukkaan.

Vierailija
12/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on aina voita ja voita ei mikään voita. Näin vain on, meillä ei käytetä kasvisrasvoja mihinkään, paitsi oliiviöljyä salaatin kastikkeena. Voita menee leivälle, paistamiseen, leivontaan jne. Ja voin sanoa, että esim. kala on voissa paistettuna aivan eri makuista kuin teollisessa margariinissa paistettu. Myöskään öljy ei sovi kalan paistamiseen. Mistä mahtaneekaan johtua, että parhaat kokit käyttävät paljon voita? Se maku, maku ja maku. Ruoassa tulee aina ensimmäisenä maku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskeaan kastikkeeseen, uusien perunoiden päälle kastikkeeksi, pihvin paistamiseen... eipä juuri muuta, harvoin tulee leivottua.

Vierailija
14/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunamuusiin ja kalan paistamiseen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivontaan, perunamuusiin, riisipuuroon.

Vierailija
16/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivän päälle, ruoanlaitossa yleensä. En käytä margariinia ikinä. Oliiviöljyä tulee käytettyä salaateissa ja usein paistan joitain aineksia voin ja oliiviöljyn sekoituksessa, näin ruokaan saa sen hyvän maun ja ruskeuden ja se ei kärähdä pannuun kiinni. Pelkällä öljyllä paistaessa maku on epämiellyttävä ja ruskistuminenkin on epämääräistä. M33

Vierailija
17/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeastaan ihan kaikkeen. Siis ruoanlaitosta on nyt kyse. Myös leivälle useimmiten.

Vierailija
18/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mihinkään. Tai joskus satunnaisesti esim kylässä jos ei ole muuta levitettä tarjolla.

Vierailija
19/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivän päälle, leivontaan ja ruuanlaittoon silloin kun voi on merkittävässä osassa kyseistä ruokaa, esim. perunmuusi.

Vierailija
20/25 |
03.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruoanlaittoon, leivontaan ja joka aamu puuroon.