Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Lama-Suomen trendit
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Mun suokkari on ruokalaskuissa pihistäminen, siis yritän päihittää itseni viikko toisensa jälkeen. Paljon hyviä reseptejä keksinyt juureksista ym. rahvaanomaisista aineksista. Kauppojen ale lihoista tulee hyvää stroganoffia pitkään uunissa haudutettuna jossain 5 euron punaviinissä.
Omenoita saa ilmaseksi kun sanoo, et veisin hepoille tallille. Aivan hyviä ovat. Sitten vaan mehua, piirakkaa, pannaria tekemään. Päiväyksen ylittäneet leivät heräävät uunivoileipinä aivan uuteen loistoon. Vaaleasta leivästä, maidosta ja rusnoista tulee maukas vuoka jälkkäriksi.