Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuka voi syödä pestoa

Vierailija
09.09.2015 |

ja mihin käytätte sitä? Mun mielestä se on ällöä, kun pelkkää öljyä ja tomaattia(?)

 

Kommentit (62)

Vierailija
1/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön pastan seassa, pestoa ja vähän parmesaania. Mutta lue peston tuoteseloste. Jos on perunaa mukana, älä osta. Se on halvempaa ja pahaa.

Vierailija
2/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesto ei ole tomaattia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaattia? Sehän on vihreää! Basilikaa, öljyä, parmesania, pinjansiementä/jotain pähkinää...

Vierailija
4/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesto ei ole öljyä ja tomaattia. Toiseksi ei sitä pestoa sellaisenaan syödä.

Vierailija
5/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihreä pesto käy kaikkeen. Nam!

Vierailija
6/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]

Pesto ei ole tomaattia

[/quote]

tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.

Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta tuorepestoa, nam! Se on ihanaa ihan pastan seassa tai paahdetun tumman leivän päällä pestoa ja tuoretomaattia! Nam! Säilykepesto onkin ihan irvikuva kunnon pestosta.

Vierailija
8/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä 13 v:n herkkua on tuorepasta ja pesto:) Ja muidenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]

Pesto ei ole tomaattia

[/quote]

tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.

Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)

 

[/quote]Vain sen pääraaka-aineen määrä täytyy ilmaista prosentteina.

Vierailija
10/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]

Pesto ei ole tomaattia

[/quote]

tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.

Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)

 

[/quote]

Tuo on pesto rossoa, se ei ole se prototyyppisin pesto. Miten et maista niitä muita makuja ollenkaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:04"]

Osta tuorepestoa, nam! Se on ihanaa ihan pastan seassa tai paahdetun tumman leivän päällä pestoa ja tuoretomaattia! Nam! Säilykepesto onkin ihan irvikuva kunnon pestosta.

[/quote]

Mistä sitä saa? Täytyy ehkä tehdä sitten itse.

Vierailija
12/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:04"][quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]

Pesto ei ole tomaattia

[/quote]

tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.

Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)

 

[/quote]Vain sen pääraaka-aineen määrä täytyy ilmaista prosentteina.
[/quote]

Tuolla ei ole mitään tekemistä oikean pedton kanssa. Siinä ei ole tomaattia (punainen pesto on erikseen)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punainen tai vihreä pesto, ihania molemmat. Pastan kanssa, pizzan päällä, grillatun broilerin kanssa... Oon joskus tehny pesto-broilerikiusaustakin. Pestolohi...

Vierailija
14/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]

Pesto ei ole tomaattia

[/quote]

tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.

Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)

 

[/quote]

Tomaattipesto ei olekaan hyvää, maistuu lähinnä öljyiselle aurinkokuivatulle tomaatille. Vihreä on paljon parempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:04"]

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]

Pesto ei ole tomaattia

[/quote]

tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.

Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)

 [/quote]Vain sen pääraaka-aineen määrä täytyy ilmaista prosentteina.

[/quote]

Jahas. Opin taas jotain. Kiitos tästä informaatiosta.

 

Vierailija
16/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pöräytä itse tehosekoittimella: basilikaa, pinjansiemeniä, valkosipuli ja öljyä. Namskis. Ja parmesaania sekaan. Namskis

Vierailija
17/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

On olemassa ainakin vihreää ja punaista pestoa. Punaisessa pestossa on tomaattisosetta. Lienee sanomattakin selvää, että itsetehtynä pesto on parempaa.

Käytän pestoa pastan kastikkeena, "laimennan" hiukan oliiviöljyn kanssa ja teen salaattikastiketta sekä joskus kuorrutan uunikalaa pestoparmesanseoksella. Ei ehkä kevyintä, mutta en mä sitä joka päivä syökään :D

Vierailija
18/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:05"]

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:03"]

[quote author="Vierailija" time="09.09.2015 klo 21:01"]

Pesto ei ole tomaattia

[/quote]

tomaattisose 25%, oliiviöljy, auringonkukkaöljy, basilika, juusto, maito, suola, juoksute, E1105 kananmuna, cashew, vs, mustapippuri, sokeri, Valmistettu Italiassa.

Maku = tomaattia ja öljyä. (miksihän öljyn määrää ei mainita)

 [/quote]

Tuo on pesto rossoa, se ei ole se prototyyppisin pesto. Miten et maista niitä muita makuja ollenkaan?

[/quote]

Noi puskee päälle niin voimakkaasti. Yleensä makuaistini on erittäin herkkä, joten ehkäpä ne sitten tukkivat makunystyrät. (tehdäänpä pieni makutesti taas) Söin tosin äsken, mutta kuiten ..

 

Vierailija
19/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paitsi Lidlin tuorepesto meni roskiin, kun siinä luki sisältävän nilviäisiä. Hell yes!

Vierailija
20/62 |
09.09.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pastaa, pestoo ja pajautusta

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi kaksi