Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vehnä ja auringonkukka loppuvat. Miksei tilalle oliiviöljyä ja maissia?

Vierailija
25.03.2022 |

Oliivien suurimmat tuottajat espanja, italia, kreikka. Maissin Yhdysvallat. 🫒🌽

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ukraina on myös suuri maissintuottaja, joten täytettävää vajetta syntyy niin paljon, ettei vehnää voi korvata maissilla, koska maissivajekin pitää korvata jollain. Öljyjä korvataan varmaan toisilla, rypsilläkin, mutta tuo auringinkukkaöljyn vaje on niin suuri, että vaikeaa siitä tulee ja hinnat nousee pilviin.

Vierailija
2/7 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hamppua, se on hirmu hyväraakaaine vaikka mihin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliivi on myrkyllistä kuumennettuna.

Vierailija
4/7 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kumpaakaan tarvinnut yli vuosikymmeneen.

Vierailija
5/7 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oliivi on myrkyllistä kuumennettuna.

Kummasti vaan e-euroopan maat ovat sitä käyttäneet paistamiseen vuosisadat. Ellei -tuhannet.

Vierailija
6/7 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö mekin siirrytä syömään riisiä ja kookosöljyä, sitä hän kai jo yli puolet maailmaa syö. 

Eiväthän ne leipä ja pulla nyt korvaamattomia ole!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oliivi on myrkyllistä kuumennettuna.

Matalalla lämpötilalla paistaessa oliivi on mitä mainioin öljy. Jos oikeen kuumaa pannua tarvitaan (esim wokkaus) niin seesamiöljy muun muassa on parempi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan viisi