Pakastepapujen keittoaika
Kommentit (8)
Vihreät pavut? 7-10 min kunnolla kiehuvassa vedessä. keittovettä ei saa käyttää mihinkään, vaan se pitää heittää pois.
[quote author="Vierailija" time="07.09.2015 klo 18:54"]
Kai se keittoaika lukee siinä pakkauksen kyljessä?
[/quote]
Pakkaus on pakkasessa. En viitsisi lähtä tonkimaan sitä sieltä pohjalta huvikseni.
[quote author="Vierailija" time="07.09.2015 klo 18:56"]
Vihreät pavut? 7-10 min kunnolla kiehuvassa vedessä. keittovettä ei saa käyttää mihinkään, vaan se pitää heittää pois.
[/quote]
Miksi heittää pois? Meinasin laittaa ne suoraan keittoon..?
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/vihreita-papuja-yrttikastikkeella
Ei tuossa ainakaan puhuta mitään vesien pois heittämisestä
No huh. Enpä rupeakkaan kasvissyöjäksi, kun myrkyllisiä ovat pavutkin.
Miksihän pakkauksessa ei ole varoitusta?
Vain ihan minuutti-pari, ovat rapsakan kypsiä nopeasti. Huuhtele kylmällä, etteivät lässähdä.
[quote author="Vierailija" time="07.09.2015 klo 19:06"]
[quote author="Vierailija" time="07.09.2015 klo 18:54"]
Kai se keittoaika lukee siinä pakkauksen kyljessä?
[/quote]
Pakkaus on pakkasessa. En viitsisi lähtä tonkimaan sitä sieltä pohjalta huvikseni.
[/quote]
Just, laiskuus taas huipussaan. Kai koitit ensin googlettaa löytyisikö papupakkauksen kuvaa vaikka netistä?
Kai se keittoaika lukee siinä pakkauksen kyljessä?