Miksi makaronilaatikko pitää paistaa 175 asteessa?
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Mitä muita lämpötiloja ajattelit? Ei mikään estä sinua paistamasta sitä vaikka 300 tai 70 asteessa. Kokeile, niin sitten se selviää sinulle. Voin vinkata, että liian kuumassa palaa, liian haaleassa kestää liian pitkään kypsyä.
Yleensä lämpötilasuositusten syy on se, että kokemus on osoittanut juuri sen parhaaksi, mutta 10-30 asteen heitto ei vielä haittaa.
Mitä kakkaa oikein sönkötät.
200 asteessa sen aina paistan, 45-50 minuuttia ja hyvä tulee. Alkuun normaalitasolla ja sitten kun on hyytynyt vähän, vaihdan kiertoilmalle.
Mä paistan 120-150 asteessa, koska haluan pehmeää laatikkoa ilman kärtsääntyneitä makaroneja päällä.
Vierailija kirjoitti:
Mä paistan 120-150 asteessa, koska haluan pehmeää laatikkoa ilman kärtsääntyneitä makaroneja päällä.
oho, montako pv paistelet, kuori on just se paras osa
Ohjeessa oli varmaan myös paistoaika. Voi käyttää myös muuta lämpötilaa, mutta sille on sitten eri paistoaikakin, ja lopputulos voi olla erilainen.
200 olen itse aina paistanut, vähän reilu puoltuntia että tulee rapea pinta.
Mä paistan 200 asteessa. 175 asteessa ei ainakaan mun uunissa pinta ruskistu.
Mitä muita lämpötiloja ajattelit? Ei mikään estä sinua paistamasta sitä vaikka 300 tai 70 asteessa. Kokeile, niin sitten se selviää sinulle. Voin vinkata, että liian kuumassa palaa, liian haaleassa kestää liian pitkään kypsyä.
Yleensä lämpötilasuositusten syy on se, että kokemus on osoittanut juuri sen parhaaksi, mutta 10-30 asteen heitto ei vielä haittaa.