Vegaanisia ja gluteeniton ta leivontaa. Parhaat reseptisi.
Omenapiirakka
3dl virtasalmen vaalea jauhoseos (tilaustuote)
0,5dl pirkka kaurajauho
2tl leivinjauhe
1 tl vanilijasokeria
1dl sokeria
100g msrgariinia(sininen keiju)
2,25dl gluteeniton kauramaito
Kirpeitä omenoita
1.sekoita kuivat aineet keskenään
2.lisää sulatettu margariini ja kauramito
3. Päälle omenalohkoja, sokeria ja kanelia.
200c 30min.
Riisipiirakat2dl kylmää vettä
1/2tl suola
2tl phyllium
3dl tattarijauhoja ( virtasalmen tai Keskisen mylly)
1l riisimaitoa
1. Keitä riisipuuro ohjeen mukaan riisimaitoon
2.sekoita phyllium veteen. Anna hetki turvota.
3. Lisää tattarijauhot joukkoon pienissä erissä.
4. Tee taikinasta palloja ja litistä ne.
5. Laita keskelle riisipuuroa ja rypytä reunat
250c 15-20min.
Lisää tulee vielä kunhan jaksan kirjoittaa
Kommentit (3)
Jaahas. Perustapa blogi näitä varten.
Vierailija kirjoitti:
Jaahas. Perustapa blogi näitä varten.
En oo mikään himoleipoja joten en viitsi blogia perustaa.
Olen mielestäni kyllä joitain hyviä reseptejä löytänyt ja kehitellyt itse. Haluan vaan jakaa helppoja/helpohkoja reseptejä jotka onnistuvat varmasti kaikilla, kunhan on oikeanlaiset jauhot käytössä.
Ehkä nämä olis kyllä enemmän Kotiliesi- kamaa. Täytyykin varmaan seuraavan kerran leipoessa kuvata ja laitta resepti Kotilieden sivuille.
Tässä vielä...
Sämpylät 12 kpl
5dl vettä
1 pss kuivahiivaa
2tl sokeria
1tl suolaa
4,5dl virtasalmen vaalea jauhoseos ( tilaustuote)
2dl kaurajauhe(Pirkka)
1.sekoita kuiva-aineet keskenään
2. Sekoita jauhot veden joukkoon.
3. Muotoile sämpylät
4. Anna kohota 30min.
200c 25-30min.