Miten teet mac&cheesen?
Itse keitän makaronin melkein ylikypsäksi, valutan veden pois, lisään tilkan maitoa, cheddarsulatejuustoviipaleita ja mozzarellajuustoraastetta. Kaikkea silmämääräisesti keitetyn makaronimäärän mukaan. Itse en ikinä paista uunissa, teen vaan tuon kattilaversion.
Kommentit (5)
Helppo resepti jopa vasta-alkajalle.
https://www.allrecipes.com/recipe/11679/homemade-mac-and-cheese/
Mä keitän makaronit kypsiksi, teen juustokastikkeen, sekoitan kaiken uunivuokaan ja paistan uunissa juustolla ja korppujauhoilla kuorrutettuna, joskus laitaan sekaan vielä paistettua pancettaa. Koostumuksen tulee kuitenkin olla irtonainen ei sellainen tiivis makaronilaatikko.
Juustona mieluiten extra mature cheddaria. Ja juu se kuuluu kuorruttaa uunissa.
Keitän pastaa hetken (en kypsäksi) ja teen bechamel kastikkeen, johon laitan myös reilusti (extra) mature cheddar raastetta ja vähän sinappia muiden mausteiden lisäksi. Pasta vuokaan, kastike päälle ja viimeiseksi vähän lisää cheddaria ja korppujauhoja tuomaan rapeutta.
oon niin laiska että ostan Lidlistä valmiina. Tosin jos seurustelisin, tekisin ite. Näin sinkkuna ei niin väliä.
Pitäiskö sitä sitten paistaakin, vai miten jenkit sen tekevät? Eikö ne laita ainakin älyttömästi juustoa siihen, olen ymmärtänyt?!