Voiko pastakastikkeen tehdä tomaattimurskasta ja kermasta?
Kommentit (15)
Riippuu minkä pastakastikkeen. Osaan tulee tomaattimurskaa, osa on kermaisia, eiks sun nyt kannattais googlettaa jokin ohje?
Voi tietysti. 400g tomaattimurskapurkkin laittaisin vaikka 1dl kermaa. Lisäksi sipulia, valkosipulia, tuoretta basilikaa, mustapippuria, ehkä chiliä ja oreganoa. Tai miten nyt itse haluaa maustaa.
Ei siihen kermaa tarvita. Tomaattimurska ja hieman lihalientä, sipulia ja mausteita.
Tietenkin voi. Maustaa oman maun mukaan.
Totta kai voit. Laitat pari purkkia tomaattimurskaa pannulle, lisäät kerman ja kuivattua basilikaa, mustapippuria ja suolaa. Annat sakeuttamisaine ja kumoat pastan päälle.
Tomaattikastike on helppo. Öljyä, sipulia ja valkosipulia. Kuullotetaan. Purkki tomaattimurskaa, suolaa, pippuria, sokeria ja tuoretta basilikaa. Tähän sopii sekaan myös lihapullat. Sopii myös, jos laittaa lopuksi hyvää tonnikalaa.
Ei tarvita kermaa.
Vierailija kirjoitti:
Totta kai voit. Laitat pari purkkia tomaattimurskaa pannulle, lisäät kerman ja kuivattua basilikaa, mustapippuria ja suolaa. Annat sakeuttamisaine ja kumoat pastan päälle.
Aika iso satsi. Ja mauton.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totta kai voit. Laitat pari purkkia tomaattimurskaa pannulle, lisäät kerman ja kuivattua basilikaa, mustapippuria ja suolaa. Annat sakeuttamisaine ja kumoat pastan päälle.
Aika iso satsi. Ja mauton.
Hyvää ruokaa ei pilata liialla maustamisella. Tuo kumotaan kuuman pastan päälle. Nam.
Vierailija kirjoitti:
Ei siihen kermaa tarvita. Tomaattimurska ja hieman lihalientä, sipulia ja mausteita.
No ei kyllä tarvita mitään lihalientäkään. Mutta tietysti mistä kukakin tykkää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totta kai voit. Laitat pari purkkia tomaattimurskaa pannulle, lisäät kerman ja kuivattua basilikaa, mustapippuria ja suolaa. Annat sakeuttamisaine ja kumoat pastan päälle.
Aika iso satsi. Ja mauton.
Hyvää ruokaa ei pilata liialla maustamisella. Tuo kumotaan kuuman pastan päälle. Nam.
Tuoretta basilikaa niin sitten ei ole mautonta. Kuivattua basilikaa ei voi verratakaan tuoreeseen.
Sopii hyvin yhteen. Keitä ensin tomaattimurskaa ja mausteita kokoon, lisää vasta lopuksi kerma.
Ei voi.