Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras pakastepizza?

Vierailija
11.07.2015 |

Mikä merkki ja maku on paras pakastepizzoista mielestäsi? Tuunaatteko jotenkin pizzaa?

Minä pidän eniten Pirkka Margherita-pizzasta, johon lisään päälle oliiveja ja jotain juustoa (vuohenjuusto, sinihome,feta tms) ja toisinaan kinkkua. Mahdollisesti basilikaa tai rucolaa päälle. Parempaa kuin monen pizzerian lätyt ja varsinkin voittaa mennen tullen Kotipizzat, kebab-pizzeriat...

 

Kommentit (42)

Vierailija
1/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaapa hyvältä. Dr oetker 4 cheeses on lemppari ja ristorante vegetables tosi raikasta herkkua.

Vierailija
2/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun lemppari Ristoranten Mozzarella. Tosi simppeli: mozarellaa, basilikaa ja tomaattiastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mexicana.

Vierailija
4/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkään pinaattipitsasta, mutta en muista millään minkä se on, Dr Oetker vai joku muu.

Vierailija
5/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki casa di mama tms pizzat. Tosi hyviä.

Vierailija
6/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ristoranten Pollo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grandiosan mozzarellapesto. Hillittömän hyvää, en ole aikoihin muita edes kokeillut.

Vierailija
8/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis ne Pirkan italialaiset kiviuunipizzat on ihan huippuja! Kaikki maut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.07.2015 klo 20:42"]

Kuulostaapa hyvältä. Dr oetker 4 cheeses on lemppari ja ristorante vegetables tosi raikasta herkkua.

[/quote]

Juusto on kyllä hyvää pizzassa. :) Mä en ollut käyttänyt aiemmin fetaa, mutta totesin että se sopii tosi hyvin etenkin kasvisten kanssa. Se ei sula vaan pehmenee ja ruskistuu kivasti.

Ristoranten pizzoista pidän noin yleensä, koska ne ovat rapeita ja ohutreunaisia. Täytteiltään tuo Pirkka Margherita on mielestäni paras (mozzarella ei ole liian hallitseva), mutta siinä on vähän paksut reunat mikä on ainoa miinus.

ap

Vierailija
10/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dr Oetkerin pizza, jossa on pepperonia, pestoa ja tomaattia... Mikäköhän sen nimi olikaan.. Aivan ihanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.07.2015 klo 21:00"]

[quote author="Vierailija" time="11.07.2015 klo 20:42"]

Kuulostaapa hyvältä. Dr oetker 4 cheeses on lemppari ja ristorante vegetables tosi raikasta herkkua.

[/quote]

Juusto on kyllä hyvää pizzassa. :) Mä en ollut käyttänyt aiemmin fetaa, mutta totesin että se sopii tosi hyvin etenkin kasvisten kanssa. Se ei sula vaan pehmenee ja ruskistuu kivasti.

Ristoranten pizzoista pidän noin yleensä, koska ne ovat rapeita ja ohutreunaisia. Täytteiltään tuo Pirkka Margherita on mielestäni paras (mozzarella ei ole liian hallitseva), mutta siinä on vähän paksut reunat mikä on ainoa miinus.

ap

[/quote]

Niin siis täytteiltään paras sellaiseksi, että lisää itse täytteitä. Voi lisätä oikeastaan mitä vaan tuohon päälle. En ihan pelkälteen söisi, voisi olla vähän tylsää.

Jos ostan sellaisen, mitä en tuunaa, niin Ristorantella on hyvä, jossa on salamia, pestoa ja olikohan kirsikkatomaattia.

ap

Vierailija
12/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ristoranten Spinaci on parasta. Tosi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tajua tätä mutta ostan aina ristorante mozzarella ja otan ne mozzarellat pois.

Vierailija
14/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tohtori Otkerin kannalla kuten kriitikot.
Menivät nimittäin täysillä aitoina luxuspitsoina kriitikoillekin
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288589639717.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin Inferno.

Vierailija
16/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.07.2015 klo 21:05"]Lidlin Inferno.
[/quote] En pystynyt syödä palaamaan, niiiiin tulista. Eikä pystynyt mieskään.

Vierailija
17/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ristoranten Tonno ja Salame. Grandiosa on mielestäni hirveää kuraa.

Vierailija
18/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin pitsat

Vierailija
19/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dr Oetker Ristorante Vegetale.

Vierailija
20/42 |
11.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pirkan margherita homejuustolla tuunattuna. Siis se pohja on aivan paras, ilman tuunausta ei oikein makua riitä mutta auralla taivaallista.