Miten tehdä hyvä salaattikastike?
Siis ei mitään lässyä vaan täyteläisempi ja herkullisempi.. ja vähän sitä makeutta saisi olla kun yleensä ne on kitkeriä, loroja ja happamia vaan.
Kommentit (11)
Lätkäse kylkeeen "vege" ja paiina miljoonia.
Osta kaupasta
Chilimajoneesi-salattikastiketta
se on hyvä
Minä teen usein kermaviiliin, turkkilaiseen tai kreikkalaiseen jugurttiin, sinappia, ketsuppi, mausteita maun mukaan, tippa kaksi omenaviinietikkaa ja hiukkasen öljyä.
Salaateissa on tärkeää myös että
mukana on baby-leafsseja
Vierailija kirjoitti:
Kokeile sinappia, hunajaa, oliiviöjyä, sitruunaa, suolaa ja mustapippuria.
pitää olla mauton oliiviöljy ,siihen voi laittaa myös appelsiinmehua. Borges neutraali on hyvä .
Lisää kastlkkeeseen myös valkosipulia,sipulia.tehosekota.
Kermaviili tilliä ripaus suolaa sokeria ja toinen on tietysti vaahdotettu keltuainen öljyssä. Tai soseutetut vadelmat kermaan. Majoneesista saa kastikkeen kuumana kattilassa loraus gremeä tai kermaa sekaan mausteita kuten chilipippuri tai mustapippuri.
Sotkee sinapin majoneesin ja rahkaa sekaisin. Sopii tonnikala salaattiin. Pippuria.
Youtube Herkullisin saksalainen salaatti. ja kastike sille.
Kokeile sinappia, hunajaa, oliiviöjyä, sitruunaa, suolaa ja mustapippuria.