Mitä laitat leivänpäälle?
Voita? Margariinia? Voi-kasviöljyseos (Oivariini,Ingmariini tms)? Hummusta?
Ylähuulen?
Kommentit (37)
Kuvittelen että minula on leipä ja laitan siihen ylähuulen.
Voimariinia ja täysrasvaista juustoa. Joskus juuston tilalla palvikinkkua.
Vierailija kirjoitti:
Leivän päälle ei ole yhdyssana.
no just joo besserwisser!
Halpaa margariinia. Ei niissä ole mitään eroa.
Tomaatinviipaleita, juustoa ja oreganoa
Voita ja ylähuulen. joskus harvoin paistia pippuria ja suolaa ja suola tahi etikkakurkkuu. ja leipähän on ruista.
Maailman parasta Valion Gårdsgoda.Miksi ei myydä Suomessa ? Täällä suursuosikki!
Ja siihen juustoa ! Kallen kaviaaria jos on suolan nälkä. Muna ansjovista joskus.
Oivariini, kinkkusiivu, juustosiivu ja kaiken kruunuksi paprikasiivu! Tai sitten oivariini, kylmäsavulohi, sitruunamehu, sipuli tai kanan muna.
Becel kevytlevitettä, Allerum Präst-juustoa, jääsalaattia, punaista paprikaa, kurkkua ja ripaus aromisuolaa
Käyttäjä2108 kirjoitti:
Maailman parasta Valion Gårdsgoda.Miksi ei myydä Suomessa ? Täällä suursuosikki!
Ja siihen juustoa ! Kallen kaviaaria jos on suolan nälkä. Muna ansjovista joskus.
Ja miten tuo Gårdsgoda eroaa Oivariinista?
Oivariinia, kinkkua, juustoa, salaattia, paprikaa, kurkkua, avokadoa..mitä nyt huvittaa.
Ikisuosikki on ruisleipä oivariinilla, avokadolla, suolalla ja chilillä.
Voita, hummusta, juustoa, meetvurstia, erilaisia tahnoja, kasviksia , kylmäsavulohta ja sitruunaa, tsatsikia
milloin mitäkin