Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitääkö virolaiset pakastetyrnit kuumentaa ennen käyttöä?

Vierailija
01.02.2022 |

Ostin epähuomiossa virolaisia pakastetyrnejä sellaisenaan syötäväksi. Onko niissä samanlainen riski kuin esim. ulkomaisissa pakastevadelmissa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Auttakaas nyt etten kohta istu noron kanssa vessassa :(

Vierailija
2/4 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi virolaisia marjoja kuumentamatta. Virossa on myös myyräekinokokkia, jonka voi saada marjoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä kaikki pakastemarjat on hyvä kuumentaa ensin, riippumatta siitä mikä on alkuperämaa.

Vierailija
4/4 |
01.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne ekinokokit juuri tyrnissä ole. Eikä niitä pensaita kastella viemärivedellä. Käyttäisin juuri tyrnejä kyllä melko turvallisin mielin.